Want 10% off your first order?
Welcome to the Denjo Family Sign up for Denjo's newsletter and receive
10% off your first order.
By clicking Sign Up, I agree to the Terms of Use.
Free shipping in Sweden • 30 days full refund
  • Inga produkter i korgen.
Julklappstips till hund

Människans bästa vän förtjänar också lite extra kärlek och omtanke i juletider. Vad sägs om ekologiskt hundgodis, en ny hundsele i det finaste av läder eller varför inte en röd fluga i sammet till din fyrbente vän? Denjos redaktör listar tio fina julklappar att skämma bort din (eller någon annans) hund med i jul.

 

Röd sammetsfluga från Cloud7 – 199 SEK

Röd fluga i sammet till hund

Låt din vovve bli julfin i röd sammetsfluga som enkelt fästs i hundens halsband.

 

Grönt justerbart koppel och halsband från Found My Animal
Halsband från 579 SEK. Koppel från 539 SEK

Found My Animal Grönt hundhalsband och hundkoppel av rep

Med koppel och halsband från Found My Animal garanteras en stilfull jul! Det lyxiga och slitstarka hundhalsbandet samt kopplet är tillverkat av rep, högkvalitativt läder och äkta mässing och är producerat i New York.

 

Hundscarf från Denjo x Eton – Från 199 SEK

Hundscarf Denjo Dogs x Eton Shirts

Denjo x Eton Scarfsen är hundscarfs gjorda av spillmaterial från Etons skjortproduktion och sätter garanterat färg på tillvaron. Scarfen passar perfekt till både vardags och festligare tillfällen.

 

Svenskt ekologiskt hundgodis från Raw For Paw – 99 SEK

Svenskt ekologiskt hundgodis från Raw For Paw

Garanterat favoritklappen under granen! Frystorkat svenskt ekologiskt hundgodis bestående av 100% kött. En förpackning innehåller 2,5 dl godis och finns i smakerna Wild Deer, Wild Moose, Wild Roe Deer och Wild Reindeer.

 

Denjo Dogs Namnbricka i mässing – Från 249 SEK

Denjo Dogs guldig namnbricka till hund tillverkad i 100% mässing

Låt din vovve stolt få bära upp sin egna personliga namnbricka (som produceras i samma fabrik som Nobelmedaljerna!) På baksidan av namnbrickan får du din hunds namn och ditt telefonnummer ingraverat.

 

Hundsele i brunt läder från Cloud7 – Från 899 SEK

Hundsele Brunt Läder

Central Park Hundsele är en sele i högkvalitativt läder och dekorativa handflätade detaljer som ger det där lilla extra. Med andra ord en sele som kommer att hänga med dig och din hund på äventyr många år framöver. 

 

Leksaksben i ekologisk bomull från Cloud7 – 169 SEK

Hundleksak i ekologisk bomull formad som ett ben

Blir detta den nya favoritleksaken mån tro? Leksaksbenet Love Bone är tillverkat av ekologisk bomullsplysch och har en mysig och fin design. Inuti finns en tuta som ger ifrån sig ett pipande ljud som hundarna älskar!

 

Hundmatskål i stengods från Mateus x Denjo – Från 399 SEK

Svenskt ekologiskt hundgodis från Raw For Paw

Den perfekta julklappen för den inredningsintresserade hundägaren! Mateus x Denjo hundmatskålar är resultatet av när stilren skandinavisk design möter portugisiskt hantverk.

 

Mysig hundbädd i stilren design från Cloud7 – Från 1299 SEK

Design hundbädd från Cloud7 i färgen brun

Hundbädden Cozy Fishbone är en julklapp som gör husse och matte minst lika glad som vovven. Bädden har en snygg och stilren design som gör den mer lik en inredningsdetalj än en hundbädd. Dessutom ger den din hund den bästa komforten tack vare den mjuka och fluffiga madrassen.

 

Bajspåsehållare i filt och silverdetaljer från Cloud7 – 179 SEK

Hundbajspåsehållare i filt från Cloud7Bajspåsebagen i filt från Cloud7 är en smart och snygg bajspåsehållare som enkelt fästs på hundkopplet. Med en sån i din ägo kommer du aldrig mer glömma att ta med bajspåsar på promenaden, och dessutom är den ju väldigt snygg också!

 

Hitta fler julklappstips till din fyrbenta vän:
Julklappar under 300 kr

Inga kommentarer

LEAVE A COMMENT