Want 10% off your first order?
Welcome to the Denjo Family Sign up for Denjo's newsletter and receive
10% off your first order.
By clicking Sign Up, I agree to the Terms of Use.
Free shipping in Sweden • 30 days full refund
  • Inga produkter i korgen.

Frukost är bästa målet på dagen. I alla fall enligt Victoria, Denjos medgrundare och VD. Efter en långpromenad med Kenzo, Victorias Cavalier King Charles, börjar de gärna arbetsdagen på något av Stockholms hundvänliga caféer eller restauranger. Här listar de favoriterna! (Som såklart alltid välkomnar våra lurviga bästa vänner)

 

  1. Paraden Kvarterskrog

Denjos favoritställe just nu. Paraden välkomnar hundar på hela entrévåningen, har en lugn och härlig atmosfär samt erbjuder våra lurviga kompisar lite goda treats när de kommer på besök. Dessutom har Paraden en helt magisk frukostmeny. Steel cut oats plus ägg- och kaviarmackan är stående beställning för Denjos VD.

Adress: Valhallavägen 147

 

  1. Broms Karlaplan

Med en härligt inspirerande atmosfär, fräscht och varierat frukostutbud och ett varmt välkomnande till alla hundar har Broms blivit ett stammishak för Denjo och många andra hundfamiljer. Här kan flera timmar spenderas. Perfekt för både jobb, möten och socialt häng.

Adress: Karlavägen 76

 

  1. Kaffeverket

Precis vid T-banestationen St Eriksplan ligger Kaffeverket- ett av Vasastans mysigaste caféer. Här är allt från inredning till surdegsmackor framtaget med en stor dos kärlek och personlighet. Dessutom är våra lurviga vänner alltid välkomna.

Adress: S:t Eriksgatan 88

 

  1. Pom & Flora

Paradiset för alla som älskar att börja dagen med en bowl! Pom & Flora erbjuder stans absolut godaste frukostskålar med allt från ”Banana Split” yoghurt till Bountygröt. Att våra fyrbenta vänner dessutom är välkomna gör Pom & Flora till ett favoritställe. Dock rekommenderar vi inte att ta med din hundkompis på helger och rusningstider då ljudvolymen riskerar att bli lite för hög. 

Adress: Bondegatan 64 / Odengatan 39

 

  1. Kaferang

I mysiga kvarteren vid Nytorget ligger Kaferang- en hundvänlig cafépärla! En enkel, rustik inredning kombineras med en magisk meny som gör det lika svårt att välja varje gång. Under sommartid har de även en härlig uteservering i solläge där både du och din hund kan njuta av D-vitamin.

Adress: Skånegatan 81

LEAVE A COMMENT