Fri Frakt | Snabb Leverans | 30 Dagars Öppet Köp

INTERNSHIP HOS DENJO DOGS VÅR & HÖST 2023

VAR: STOCKHOLM  NÄR: VT 2023 ELLER HT 2023  |  ANTAL LEDIGA PLATSER: 2

 

Älskar du hundar, vill bli en del av en e-handelsresa samt brinner för kreativ marknadsföring och innehållsskapande? Då kan du vara Denjo Dogs nya Intern!

Denjo Dogs grundades 2017 med visionen att bli den globalt ledande hundvarumärket för stilrent designade hundprodukter med fokus på kvalitet och hållbarhet. Något som saknats på den snabbväxande, gigantiska hundmarknaden.

Denjo Dogs är ett skandinaviskt livsstilsvarumärke inom premiumsegmentet som riktar sig till den medvetna hunden och hundföräldern. Sortimentet består främst av egenutvecklade hundtillbehör så som hundbäddar, matskålar, halsband, selar, koppel m.m. I sortimentet ingår även ett fåtal noga utvalda externa varumärken inom hundgodis och pälsvård.

Teamet består idag av de två medgrundarna Victoria Carlsson (VD) och Robin Grann (Designer och CD), Isabelle Burlin (Content- & Communication Manager) samt hundarna Kenzo och Ajax.

Rollen som Intern hos Denjo Dogs 

Denjo Dogs är i en expansiv fas där rollen som Intern är fylld med spännande och roliga utmaningar. I en liten start-up jobbar vi mycket nära varandra och hjälper till där det behövs. Som Intern hos Denjo Dogs kommer du att arbeta nära Content & Communication Manager och få lära dig allt om hur en e-handel arbetar med kommunikation och marknadsföring. Nedan finner du exempel på praktikuppgifter du kommer att få göra och lära dig under tiden hos oss.

Exempel på praktikuppgifter:

  • Produktion av text, bild och video för olika digitala kanaler (sociala medier, nyhetsbrev, LinkedIn)
  • Arbeta med Denjo Dogs sociala kanaler (primärt Instagram och TikTok)
  • Skriva nyhetsbrev och hantera flows
  • Influencer marketing
  • SEO optimering av hemsida
  • Administrera och skapa innehåll i vår e-handelsplattform denjodogs.com (WordPress)
  • Digital annonsering
  • Utvärdera genomförda aktiviteter och redovisa utfallen

Vem söker vi?

Vi söker dig som är student och på jakt efter en praktikplats på minst 8 veckor heltid under VT 2023 eller HT 2023. I första hand ser vi att du delar våra grundvärderingar: att du älskar hundar samt värdesätter kvalitet, design och hållbarhet. Kanske studerar du digital marknadsföring eller kommunikation via högskola eller yrkesutbildning? Att du har ett intresse för digitalt skapande och kan hantera Adobe-programmen ser vi som ett stort plus. Till sist tror vi att du älskar att ta sig an nya utmaningar, är orädd och självgående samt har ett brinnande intresse för nytänkande, kreativ marknadsföring. Du behöver kunna svenska liksom engelska flytande i tal och skrift.

Upplägg

Två Interns kommer att tillsättas (en under vårterminen och en under höstterminen 2023). Denjo Dogs är baserade vid St Eriksplan i Stockholm. Praktiken sker fysiskt på plats på kontoret på Vulcanusgatan 1 i Stockholm. Observera att praktikplatserna är obetalda.

Ansökan skickas till Content & Communication Manager, Isabelle Burlin

Maila CV och personligt brev till isabelle@denjodogs.com, skriv ”Praktik VT2023” alt ”Praktik HT2023” i mailets huvudrubrik beroende på vilken praktikperiod du är intresserad av.


Vi hoppas höra från dig och att du vill bli en del av Denjo Dogs resa!

Varma hälsningar,

Team Denjo Dogs
Victoria, Robin, Isabelle och hundarna Kenzo och Ajax

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.