Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

26 november, 2020

5 julklappstips under 500 kr att ge till hundägaren

Svårt att komma på vad du ska ge bort i julklapp till kompisen, föräldern eller släktingen, som dessutom är hundägare? Vi hjälper dig! Nedan har vi listat 5 julklappstips under 500 kr som garanterat kommer att gå hem hos hundägaren.

1. Denjo Dogs Namnbricka – 299:

Denjos personligt graverade namnbricka i mässing eller silver är den perfekta julklappen av flera anledningar. Låt oss nämna några:

– Namnbrickorna tillverkas av solid mässing i samma fabrik som nobelmedaljerna och de kungliga medaljerna, vilket gör de både slitstarka och unika.

– En namnbricka är en personlig present där gravyr ingår med möjlighet att gravera in t.ex hundens namn samt önskat telefonnummer.

– Det är en accessoar som inte bara är otroligt fin, utan som även fyller en viktig säkerhetsfunktion om vovven skulle få för sig att ge sig ut på egna äventyr.

2. Bajspåsebag i läder med guldfärgade knappar – 299 :-


Bajspåsebagen, bajspåsehållaren eller bajspåseväskan – även av oss kallad den lilla räddaren i nöden. För hur många hundägare känner inte igen sig i att man någon gång på hundpromenaden, febrilt har letat igenom sina fickor efter bajspåsar, men tyvärr fått inse att man har glömt ta med dem. Vi har nog alla varit där. Därför är bajspåsehållaren den ultimata julklappen. Det är inte minst en snygg detalj som piffar upp promenadutrustningen, utan den är också funktionell då den håller bajspåsarna på plats, så att du alltid vet var du har dem. Win-win situation!

3. Hundfilten Soft Fleece – från 299 :-

Julen är mysets högtid, så vad passar väl bättre än att ge bort en mjuk, skön och gosig filt i julklapp? En mjuk och skön hundfilt har många användningsområden – både i hemmet, i bilen, eller när hundägaren och hunden är på resande fot (och tass). Filten kan användas i soffan som snygg inredningsdetalj samtidigt som den skyddar soffan mot slitage. Den kan vikas dubbelt och fungera som mjuk madrass när ni är på språng, men även läggas i bilburen för att ge vovven lite extra värme och ombonad känsla.

4. Godis- och bajspåsebag – 399 :-

En smart, snygg och användbar hundaccessoar – så kan man sammanfatta godis- och bajspåsebagen Calgary. Calgary är en multifunktionell godisväska som gör att din vän kan förvara både hundgodis och bajspåsar på ett och samma ställe. Tack vare den lilla karbinhaken kan godis- och bajspåsebagen även enkelt kan fästas i kopplet, bältet eller i den matchande hundväskan Montreal.

5. Denjo Gift Card – valfri summa


Ett presentkort må vid första tanken kännas opersonlig – men vid närmare eftertanke får den som får presentkortet välja vilken julklapp hen själv vill ha och behöver. Personligare än så blir det egentligen inte, visst? Du väljer själv vilket belopp du vill ge bort. Tips! Skriv gärna ett roligt rim för att göra julklappen ännu mer personlig.

Läs mer:

10 fina julklappar att ge din hund i jul

Recept på mumsigt julgodis till din hund

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.