Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

Denjo Repair Shop

Vi hjälper dig ge dina använda Denjoprodukter längre livslängd!

Välkommen till Denjo Repair Shop

I vår butik på Vulcanusgatan 1 i Stockholm har vi öppnat Denjo Repair Shop, dit du och din fyrbenta vän kan komma förbi och lämna in gamla Denjoprodukter som behöver lite kärlek.

VAR
Denjo Dogs, Vulcanusgatan 1, 113 21 Stockholm

TIDER FÖR INLÄMNING
Mån-fre 10.00 – 17.00

VÅRA TJÄNSTER

  • Insmörjning av läderhalsband, läderkoppel, läderselar
  • Enklare reparationer (t.ex laga en söm som gått upp)
  • Upputsning av namnbrickor och mässingsbeslag
  • Omvaxning av halsband, selar och koppel från våra vaxade bomullskollektioner Signature och Signature Go
  • Håltagning i läder (t.ex om du önskar göra ett extra hål i ett läderhalsband)

KOSTNAD
Pris meddelas i samband med inlämning.

Så går det till

1. Kom förbi och lämna in den vara du önskar få lagad eller upputsad (Observera att vi endast möjlighet att ta emot varor som inhandlats hos oss eller hos någon av våra återförsäljare (kvitto eller annat inköpsbevis krävs))

2. Beskriv vad du önskar hjälp med

3. Vi utför det vi kommit överens om (lagning, putsning, lädervård eller liknande)

4. När din vara är klar och redo för upphämtning får du ett sms

5. Du hämtar upp varan och betalar på plats i butiken (med Swish eller kort)

Vi hjälper dig ge dina hundtillbehör längre livslängd

Syftet med Denjo Repair Shop är att förlänga livslängden på de hundtillbehör som inhandlats från oss, sprida kunskap om vikten av att vårda och ta hand om sina hundtillbehör, samt ge tips om vård av olika material. Helt enkelt för att du ska kunna ge dina hundtillbehör ett så långt liv som möjligt, så att du och din fyrbenta vän kan få glädje av era produkter så länge det bara går.

Har du en sele som behöver smörjas in, en hundbädd som behöver lite kärlek, eller ett halsband som töjts och behöver fler hål? Välkommen in till oss så hjälper vi dig.

VILLKOR FÖR INLÄMNING

  • Vi har endast möjlighet att ta emot hundtillbehör som inhandlats på denjodogs.com eller hos någon av våra återförsäljare. Uppvisande av kvitto eller annat inköpsbevis krävs.
  • Hundtillbehör som lämnas in för lagning alternativt upputsning kommer delvis att får ett förändrat utseende (läder som smörjs in blir exempelvis mörkare i färgen)
  • Vi har endast möjlighet att utföra enklare lagningar, är en vara väldigt trasig eller saknar delar som är viktig för varans funktion är det inte säkert att vi kan laga den

För att ta reda på om det är möjligt för oss att laga varan, ta en bild och maila till oss på info@denjodogs.com alternativt skriv till oss i vår live-chatt så hjälper vi dig att göra en bedömning över varans skick samt kostnad för reparation/lädervård m.m.

UPPHÄMTNING AV HUNDTILLBEHÖR

I samband med att du lämnar in Denjoprodukter till oss lämnar du även dina kontaktuppgifter till oss (namn och telefonummer). När din vara är klar och redo för upphämtning får du ett sms.

UPPTÄCK MER

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.