Fri Frakt vid köp över 299:- | 30 Dagars Öppet Köp

Denjo Repair Shop

Vi hjälper dig ge dina använda Denjoprodukter längre livslängd!

Välkommen till Denjo Repair Shop

Har du en hundbädd, ett halsband eller annan produkt som inhandlats hos oss och som skulle behöva lagas eller putsas upp? I vår studio på Vulcanusgatan 1 i Stockholm har vi öppnat Denjo Repair Shop, dit du och din fyrbenta vän kan komma förbi och lämna in gamla Denjoprodukter som behöver lite kärlek.

VAR
Denjo Dogs, Vulcanusgatan 1, 113 21 Stockholm

TIDER FÖR INLÄMNING
Mån-tors 10.00 – 17.00

Så går det till

1. Kom förbi och lämna den vara du önskar få lagad eller upputsad (OBS vi har endast möjlighet att ta emot varor som inhandlats hos oss eller hos någon av våra återförsäljare)

2. Beskriv vad du önskar ha hjälp med (exempelvis laga en sprucken söm eller få en lädersele insmord)

3. Vi lagar och putsar upp varan åt dig helt kostnadsfritt

4. När din vara är lagad och färdig för upphämtning får du ett sms om när du kan hämta varan

Vi hjälper dig ge dina hundtillbehör längre livslängd

Syftet med Denjo Repair Shop är att förlänga livslängden på de hundtillbehör som inhandlats från oss, sprida kunskap om vikten av att vårda och ta hand om sina hundtillbehör, samt ge tips om vård av olika material. Helt enkelt för att du ska kunna ge dina hundtillbehör ett så långt liv som möjligt, så att du och din fyrbenta vän kan få glädje av era produkter så länge det bara går.

Har du en sele som behöver smörjas in, en hundbädd som behöver lite kärlek, eller ett halsband som töjts och behöver fler hål? Välkommen in till oss så hjälper vi dig.

EXEMPEL PÅ DENJOPRODUKTER SOM KAN LÄMNAS IN

  • Hundbäddar
  • Hundtillbehör i läder (halsband, koppel, selar)
  • Hundtäcken/hundtröjor

VILLKOR FÖR INLÄMNING

  • Vi har endast möjlighet att ta emot hundtillbehör som inhandlats på denjodogs.com eller hos någon av våra återförsäljare
  • Hundtillbehör som lämnas in för lagning alternativt upputsning kommer delvis att får ett förändrat utseende (läder som smörjs in blir exempelvis mörkare i färgen)
  • Är en vara väldigt trasig eller saknar delar som är viktig för varans funktion är det inte säkert att vi kan laga den

Är du osäker på om din vara kan lagas, ta en bild och maila till oss på info@denjodogs.com alternativt skriv till oss i vår live-chatt så hjälper vi dig att göra en bedömning.

UPPHÄMTNING AV HUNDTILLBEHÖR

I samband med att du lämnar in Denjoprodukter till oss lämnar du även dina kontaktuppgifter till oss (namn och telefonummer). När din vara är klar och redo för upphämtning får du ett sms.

UPPTÄCK MER

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.