Want 10% off your first order?
Welcome to the Denjo Family Sign up for Denjo's newsletter and receive
10% off your first order.
By clicking Sign Up, I agree to the Terms of Use.
Free shipping on orders above 200 EUR within EU • 30 days full refund Fri Frakt Sverige • Fria byten • Öppet Köp 30 dagar
  • No products in the cart.
Title Image

Om Denjo Dogs

Om-Denjo-Dogs

OM DENJO DOGS

Denjo grundades 2016 med devisen DOGS ARE FAMILY och visionen att erbjuda alla hundar och hundägare en butik med funktionella, stilrent designade och hållbara hundprodukter. Produkter som är utformade för både hund, människa och miljö helt enkelt. Inspirerat av hundens ovillkorliga kärlek, dess livslånga tillit och tron på en snäll, hållbar framtid har Denjo byggts på värdena LOVE, TRUST och GREEN. Värden som utgör grunden till allt vi gör.


Allt började när Victoria, VD och medgrundare av Denjo, inte kunde finna produkter som var utformade utifrån både hennes hund Kenzos och hennes behov i form av design, funktion och kvalitet. Precis som småbarnsföräldrar enkelt kan finna estetiskt tilltalande, kvalitativa barnprodukter önskade Victoria hitta motsvarande till Kenzo. Efter att, utan större lycka, ha spenderat ett antal timmar på google, instagram och i olika fysiska hundbutiker fick Victoria idén till att lansera ett nytt koncept – Denjo. Med andra ord en onlinebutik där alla hundälskare skulle kunna hitta de främsta hundprodukterna inom stilren design, funktionalitet och hållbarhet. Ett år senare, i november 2017, lanseras denjodogs.com av Victoria och hennes business partner Robin.

Genom att samla de främsta hundvarumärkena från runtom i världen i kombination med att utveckla egna produkter, kan Denjo erbjuda det mest kompletta utbudet av funktionella, stilrent designade och hållbara hundprodukter. Allt samlat på ett ställe online, och på så vis tillgängligt från var du än befinner dig. Alla leverantörer och produkter utvärderas in house, både utefter kravspecifikationer liksom genom verkliga tester enligt kvalitetsriktlinjer som omfattar hållbarhet, funktionalitet, komfort, slitstyrka och visuell design. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig trygg med våra produkter, och att det ska vara enkelt och inspirerande att köpa schyssta hundprodukter.

Välkommen till Denjo!

Varmaste hälsningar,
Victoria, Robin och Kenzo