Byten och returer

Om dina produkter inte skulle passa eller leva upp till dina förväntningar har du 30 dagars öppet köp och 45 dagars bytesrätt hos oss.

Observera att en vara som returneras ska vara oanvänd, i nyskick, ligga i eventuell originalförpackning samt ha samtliga etiketter och märkningar kvar. Byten och returer ska alltid ske i enlighet med Denjo Dogs Köpvillkor.

 

RETURFRAKTKOSTNAD
I enlighet med Denjo Dogs Köpvillkor debiterar vi 45 SEK för retur av små paket (upp till 2 kg), 99 SEK för mellanstora paket (2-4 kg) och 149 SEK för retur av stora paket (över 4 kg, exempelvis hundbäddar). Returfraktkostnaden dras av på din återbetalning. Vid byte av vara/varor mot en eller flera andra varor på Sajten för motsvarande ordervärde debiteras ingen returfraktkostnad. 

 

SÅ GÖR DU ETT BYTE

Steg 1. Lägg en ny beställning på den vara du önskar byta till

Steg 2. Gör retur på varan du önskar lämna tillbaka enligt returinstruktionerna nedan

 

SÅ GÖR DU RETUR

Steg 1. Registrera din retur här (← digitalt returformulär)
(OBS! Vid BYTE – för att inte debiteras för returfrakt när du gör ett byte måste du fylla i ditt nya ordernummer i det digitala returformuläret).

Steg 2. Skicka tillbaka varan
Packa varan som ska returneras i ditt returpaket, klistra på den fysiska returfraktsedeln på returpaketet (returfraktsedel finns bifogad i ditt paket). Lämna sedan in returpaketet hos ditt postombud.

 

ÅTERBETALNING

När vi mottagit din retur och fått in ett korrekt ifyllt digitalt returformulär från dig där du registrerat dina returuppgifter, hanterar vi ditt returärende. Det är därför viktigt att du rapporterar in din retur genom att fylla i vårt digitala returformulär. När ditt returärende är färdighanterat får du en bekräftelse per mail med mer information om din återbetalning. Återbetalning vid retur/byte sker med samma betalsätt som användes vid beställningstillfället. 

 

Har du frågor gällande returer/byten är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.
Chatta med oss direkt i vår live-chatt eller skicka ett mail till info@denjodogs.com så hjälper vi dig!

 

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.