Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

9 juli, 2021

Möt Denjo Dogs grundare och mood manager – Kenzo

Hunden Kenzo är en av grundarna av Denjo Dogs, han är även mood manager och professionell snoozare – kärt (svans)barn har många titlar. Så vad gör en mood manager? Hur kan en arbetsdag se ut för Kenzo? Vilka är hans favoritprodukter ur Denjo Dogs sortimentet? Lär känna Kenzo i intervjun nedan! 

Hej Kenzo! Vem är du? 

Hej! Jag är en glad och snäll cavalier-kille i mina bästa år (9). Jag bor i Stockholm tillsammans med min familj som består av fyra människor – matte, husse och mina två småsyskon.

Vilken är din roll på Denjo Dogs? 

Jag är en av tre grundare och det är faktiskt efter mig som bolaget Denjo Dogs har fått sitt namn då jag som valp hette Minimax Degno.

Jag är även mood manager och sprider glädje till mina medarbetare på kontoret. En annan viktig roll jag har är att jag ingår i Denjo Dogs produktutvecklingsteam, där jag är med och utvärderar alla produkter. Som professionell snoozare ser jag exempelvis till att alla våra hundbäddar håller högsta möjliga kvalité, så att alla hundar (inklusive jag själv 🐶) kan njuta av riktigt sköna och bra hundbäddar, länge.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig? 

Då det är viktigt att vara utvilad inför arbetsdagen tar jag ofta sovmorgon (självklart i min Denjobädd). När det är dags att gå upp kommer husse, matte eller någon av mina småsyskon och väcker mig.

Jag startar dagen med frukost, och därefter tar jag med mig matte eller husse ut på långpromenad. Då testar jag ofta nya promenadtillbehör som t.ex koppel och halsband, sprider ordet om Denjo bland hundkompisar vi möter, och trendspanar.

Efter morgonpromenaden är det work time! Jag och matte tar oss till kontoret. Där testar jag nya produkter så som hundbäddar, halsband, leksaker, hundgodis m.m (sistnämnda är lite av ett favorituppdrag). Genom mitt uppdrag som mood manager ser jag även till att glatt hälsa gäster välkomna till Denjokontoret, och i vintertid kan jag ofta hittas liggandes på någon av mina kollegors fötter så att de inte ska frysa. Det är också viktigt att bidra till en lugn, skön och stressfri arbetsmiljö – det gör jag genom att ligga och snooza i en av de många hundbäddar som finns på kontoret 🐶💤 Sen uppdaterar jag även mitt instagramkonto, ni kan följa mig på kontot @cavalierkenzo 

Vad är det bästa du vet?

Jag tycker om alla människor (speciellt tjejer 😌), jag älskar att leka sök, att snooza, och att få besöka mormor och morfar ute på landet där jag får springa fritt!

Slutligen, vilka är dina topp 3 favoritprodukter ur Denjo Dogs sortiment?

  1. Hundbädd Nest Classic 💤– mysigaste bädden. Den snoozar jag i varje dag på kontoret.
  2. Soopa Dental Sticks Kokos & Chiafrön – mitt favoritsnacks!
  3. Hundleksak Pluto Bone  – favoritleksak att busa med!

Läs mer:

Möt Denjo Dogs grundare och VD – Victoria Carlsson

Möt Denjo Dogs grundare och Creative Director – Robin Grann

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.