Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

7 april, 2020

Denjo Dogs canvas bed collection

Det är med stolthet som vi (äntligen!) lanserar vår första kollektion hundbäddar.

Designade och utvecklade av Denjo Dogs egen produktdesigner Robin Grann tillsammans med Denjos italienska produktion och vår expertpanel med hundar.

Kollektionen innehåller fyra olika modeller av hundbäddar och karaktäriseras av stilren design, komfort och hållbarhet. Hundbäddarna tillverkas i Italien av finaste italiensk kanvas i färgerna stone grey och khaki. Kanvasen är slitstark och samtidigt mjuk för hunden, något som har gjort hundsängarna till favoriter i vår testpanel av hundar liksom hos deras hundföräldrar.

Fyllningen består av återvunnen polyester och läderdetaljerna av vegetabiliskt garvat läder. Bäddarna fylls för hand och pryds med cognacsfärgade läderdetaljer i form av den karaktäristiska Denjologotypen. En del av bäddarna har även detaljer i form av handflätade läderhandtag.  Den återvunna polyesterfyllningen ger bäddarna sin mjuka följsamhet.

Bilderna för kollektionen är tagna av fotografen Hannes Söderlund, och som modeller står Denjo-teamets egna hundar Kenzo (Cavalier King Charles Spaniel), Ajax (Shiba), Chèf (Rhodesian Ridgeback) och Molle (Pomeranian).

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.