Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

25 november, 2021

Denjo Dogs x Dog Bakery Stockholm Pop Up-butik på Nordiska Kompaniet

Välkommen till hundarnas jul på Nordiska Kompaniet!

Under 2019 skapade Denjo Dogs historia genom att vara den första hundbutiken att öppna på Nordiska Kompaniet någonsin. I år är det dags igen! Lördagen den 27 november kl. 10.00 öppnar vi tillsammans med Dog Bakery Stockholm upp dörrarna till årets mest efterlängtade höjdpunkt för fyrbenta julälskare – en Pop Up butik i julanda helt tillägnad människans bästa vän!

I butiken hittar du utvalda och exklusiva julklappar till din fyrbenta familjemedlem i form av b.la hundbäddar, halsband, koppel och selar, matskålar, hundväskor och mycket mer. Dog Bakery Stockholm erbjuder mumsiga och hundvänliga godsaker i form av lussevovvar, hundpepparkakor och annat gott. Missa inte heller deras julbox – en julklapp som garanterat gör en fyrbent gourmand överlycklig.

Pop Up-butiken har öppet varje dag från den 27 november till och med den 23 december. Butiken hittar du på nedre plan (en trappa ner från Espresso House vid Sergelgången), bredvid Iittala och mitt emot Bookbinders Design. Passa på att hitta den perfekta julklappen till din fyrbenta vän och kom och fira in julen tillsammans med oss! Hundar är självklart mer än välkomna.

VAR
Nordiska Kompaniet, nedre plan
Hamngatan 18-20 111 47 Stockholm

NÄR
27 november – 23 december

ÖPPETTIDER
Måndag-Fredag kl. 10-19
Lördag kl. 10-18
Söndag kl. 11-17

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.