Denjo Loves Hundstallet

Den 21-28 november donerar vi 20% av all försäljning från Friendly Week till Hundstallet.

Friendly Week – 20% doneras till Hundstallet

Mellan den 21-28 november donerar vi 20% av all försäljning från Friendly Week till förmån för hemlösa hundar hos Hundstallet.

När du handlar utvalda produkter hos oss under veckan är du automatiskt med och bidrar till att hundarna på Hundstallet får det bättre. Pengarna som samlas in under veckan går till att förse hundarna med nya hundbäddar, hundtäcken och annat de behöver.

Genom att uppmärksamma Hundstallet och deras verksamhet hoppas vi kunna bidra till deras viktiga arbete så att fler hemlösa hundar kan hitta nya kärleksfulla hem.

Klicka här för att komma till kampanjen

Denjos digitala insamling – hjälp oss hjälpa hemlösa hundar

Vi har tillsammans med Hundstallet skapat en digital insamling med målet att samla in 5000 kr till förmån för hemlösa hundar. Pengarna som samlas in kommer oavkortat att gå till Hundstallet och deras viktiga arbete.

Hoppas att du och din fyrbenta vän tillsammans med oss vill vara med och bidra! 💚

Klicka här för att komma till insamlingen

Gloria söker ett nytt kärleksfullt hem

Gloria är en av de hundar som just nu bor hos Hundstallet men som längtar efter ett nytt kärleksfullt hem. Genom att uppmärksamma henne lite extra under Friendly Week hoppas vi kunna hjälpa henne hitta ett nytt hem.

Om Gloria

Vänliga och självständiga Gloria söker dig som gillar att gosa lika mycket som hon gör. Hon behöver dig som har hundvana och förståelse för vad hon behöver för att må bra. Glorias drömhem finns på landet, gärna med stor tomt där hon får vakta. Gloria är en otroligt kärleksfull dam som längtar efter ett tryggt och kärleksfullt hem. Den som har lyckan att få lära känna Gloria kommer att få en trogen vän för livet.

Vill du läsa mer om Gloria? Besök Hundstallets hemsida

Denjo Dogs Juletiketter – Sprid dubbel glädje i jul

För andra året i rad säljer vi juletiketter där 50% av intäkterna går till förmån för hemlösa hundar hos Hundstallet. En förpackning innehåller 8 st juletiketter att fästa på hjärtliga klappar, eller varför inte hänga som dekoration i granen?

Klicka här för att komma till Denjo Dogs Juletiketter

UPPTÄCK MER

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.