Friendly Week 💚 20% till dig, 20% till Hundstallet

Denjo x Hundstallet

Den 21-28 november donerar vi 20% av all försÀljning frÄn Friendly Week till Hundstallet.

Friendly Week – 20% doneras till Hundstallet

Mellan den 21-28 november donerar vi 20% av all försÀljning frÄn kategorin Friendly Week till förmÄn för hemlösa hundar hos Hundstallet.

NÀr du handlar utvalda produkter hos oss under veckan Àr du automatiskt med och bidrar till att hundarna pÄ Hundstallet fÄr det bÀttre. Pengarna som samlas in under veckan gÄr till att förse hundarna med nya hundbÀddar, promenadutrustning och annat de behöver.

Genom att uppmÀrksamma Hundstallet och deras verksamhet hoppas vi kunna bidra till deras viktiga arbete sÄ att fler hemlösa hundar kan hitta nya kÀrleksfulla hem.

TILL FRIENDLY WEEK KAMPANJEN

 

Denjos digitala insamling – hjĂ€lp oss hjĂ€lpa hemlösa hundar

Vi har tillsammans med Hundstallet skapat en digital insamling med mÄlet att samla in 5000 kr till förmÄn för hemlösa hundar. Pengarna som samlas in gÄr oavkortat till Hundstallet och deras viktiga arbete.

Hoppas att du och din fyrbenta vĂ€n tillsammans med oss vill vara med och bidra! 💚

TILL INSAMLINGEN

Pantera söker ett nytt kÀrleksfullt hem

Pantera Àr en av de hundar som just nu bor hos Hundstallet men som lÀngtar efter ett nytt kÀrleksfullt hem. Genom att uppmÀrksamma henne lite extra under Friendly Week hoppas vi kunna hjÀlpa henne hitta ett nytt hem.

Om Pantera

Pantera Àr en snÀll och mysig Cane Corso-tjej pÄ 5 Är. Hon Àr framÄt pÄ promenaderna och kan ocksÄ bli vÀldigt busig. Hon lÀngtar efter ett tryggt och kÀrleksfullt hem och en familj som kan stötta och vÀgleda henne i livet. Panteras drömhem finns hos dig som bor i ett lugnt omrÄde, gÀrna pÄ landet. Hon vill bo som ensamhund (i ett hem utan barn och andra djur), och behöver dig som har förstÄelse för vad hon behöver för att mÄ bra.

Pantera har gjort stora framsteg men tycker det Àr jobbigt med hundmöten, nÄgot hennes nya familj behöver jobba pÄ tillsammans med henne. Hon inte kan vara lös och behöver hÄlla stora avstÄnd frÄn andra hundar.

LÀs mer om Pantera pÄ Hundstallet.se

LÄS MER OM PANTERA

Denjo Dogs Juletiketter – Sprid dubbel glĂ€dje i jul

För andra Äret i rad sÀljer vi juletiketter dÀr 50% av intÀkterna gÄr till förmÄn för hemlösa hundar hos Hundstallet. En förpackning innehÄller 8 st juletiketter att fÀsta pÄ hjÀrtliga klappar, eller varför inte hÀnga som dekoration i granen?

KÖP JULETIKETTER HÄR

UPPTÄCK MER

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.