Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

Denjo x Hundstallet

Den 21-28 november donerar vi 20% av all försäljning från Friendly Week till Hundstallet.

Friendly Week – 20% doneras till Hundstallet

Mellan den 21-28 november donerar vi 20% av all försäljning från kategorin Friendly Week till förmån för hemlösa hundar hos Hundstallet.

När du handlar utvalda produkter hos oss under veckan är du automatiskt med och bidrar till att hundarna på Hundstallet får det bättre. Pengarna som samlas in under veckan går till att förse hundarna med nya hundbäddar, promenadutrustning och annat de behöver.

Genom att uppmärksamma Hundstallet och deras verksamhet hoppas vi kunna bidra till deras viktiga arbete så att fler hemlösa hundar kan hitta nya kärleksfulla hem.

TILL FRIENDLY WEEK KAMPANJEN

 

Denjos digitala insamling – hjälp oss hjälpa hemlösa hundar

Vi har tillsammans med Hundstallet skapat en digital insamling med målet att samla in 5000 kr till förmån för hemlösa hundar. Pengarna som samlas in går oavkortat till Hundstallet och deras viktiga arbete.

Hoppas att du och din fyrbenta vän tillsammans med oss vill vara med och bidra! 💚

TILL INSAMLINGEN

Pantera söker ett nytt kärleksfullt hem

Pantera är en av de hundar som just nu bor hos Hundstallet men som längtar efter ett nytt kärleksfullt hem. Genom att uppmärksamma henne lite extra under Friendly Week hoppas vi kunna hjälpa henne hitta ett nytt hem.

Om Pantera

Pantera är en snäll och mysig Cane Corso-tjej på 5 år. Hon är framåt på promenaderna och kan också bli väldigt busig. Hon längtar efter ett tryggt och kärleksfullt hem och en familj som kan stötta och vägleda henne i livet. Panteras drömhem finns hos dig som bor i ett lugnt område, gärna på landet. Hon vill bo som ensamhund (i ett hem utan barn och andra djur), och behöver dig som har förståelse för vad hon behöver för att må bra.

Pantera har gjort stora framsteg men tycker det är jobbigt med hundmöten, något hennes nya familj behöver jobba på tillsammans med henne. Hon inte kan vara lös och behöver hålla stora avstånd från andra hundar.

Läs mer om Pantera på Hundstallet.se

LÄS MER OM PANTERA

Denjo Dogs Juletiketter – Sprid dubbel glädje i jul

För andra året i rad säljer vi juletiketter där 50% av intäkterna går till förmån för hemlösa hundar hos Hundstallet. En förpackning innehåller 8 st juletiketter att fästa på hjärtliga klappar, eller varför inte hänga som dekoration i granen?

KÖP JULETIKETTER HÄR

UPPTÄCK MER

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.