Välkommen på utförsäljning! 30-70% rabatt på massor av hundtillbehör


Den 30 sept – 2 okt har vi stor utförsäljning av hundtillbehör på Vulcanusgatan 1 i Stockholm. Där kan du och din fyrbenta vän lägga era händer (och tassar) på hundtillbehör som hundbäddar, hundtäcken, koppel, halsband, matskålar m.m. till superpriser!

NÄR
30 sept – 2 okt

VAR
Denjo Dogs, Vulcanusgatan 1, 113 21 Stockholm

ÖPPETTIDER
Fre 30 sept – kl. 15.00-18.00 (förtur för befintliga kunder och nyhetsbrevsprenumeranter)
Lör-sön 1-2 oktober – kl. 11.00 – 16.00

På plats väntar följande:

  • 30-70% rabatt på hundtillbehör från Denjo Dogs, Cloud7, Stutterheim, See Scout Sleep, Ralph & Co, Found My Animal m.m.
  • Second Paw – möjlighet att både köpa och sälja begagnade Denjoprodukter
  • Vår lädervård- och reparationstjänst Denjo Repair Shop håller öppet hela helgen för kostnadsfri upputsning av läderprodukter samt mindre lagningar

All betalning på plats sker med Swish. Betalning med kort/kontanter är ej möjligt. Observera att öppet köp och returrätt/reklamationsrätt ej gäller vid köp av varor från Office Sale (samma gäller vid köp av begagnade varor).

Varmt välkomna! (hundar är självklart välkomna)

Second Paw – köp och sälj begagnade Denjoprodukter på Office Sale

Har du Denjoprodukter hemma som du och din fyrbenta vän inte längre använder? Kanske har du ett halsband som din hund har vuxit ur, eller ett hundtäcke som inte längre passar? Passa då på att lämna in det till oss så hjälper vi dig att sälja det vidare!

Läs mer om Second Paw

För mer information om Office Sale – håll utkik här eller i våra sociala kanaler liksom OSA gärna till vårt Facebook Event

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.