Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

DENJO DOGS X ARTILLERIET

Bone Appetit

Bone Appetit by Denjo Dogs x Artilleriet är ett samarbete mellan Denjo Dogs och restaurangen Artilleriet, som tillsammans vill uppmärksamma alla fyrbenta restauranggäster och förhöja deras och hundfamiljens restaurangupplevelse. Till samarbetet lanseras en kollektion med festliga hundscarves och mysiga hundfiltar.

Bone Appetit by Denjo Dogs x Artilleriet

Till grund för samarbetet ligger en gemensam kärlek till hunden och en idé om att skapa en restaurangupplevelse för den fyrbenta gästen kantad av det lilla extra. Som en del av samarbetet lanseras kollektionen Bone Appetit by Denjo Dogs x Artilleriet, som består av festliga hundscarves för hunden att bära vid middagar och andra festliga tillfällen, samt mjuka hundfiltar som blir en trygg plats för hunden att vila på under restaurangvistelsen.

BONE APPETIT SCARVES & FILTAR – DENJO DOGS X ARTILLERIET

Scarvesen tillverkas i Sverige av randiga bomullstyger i färgerna blått, grönt och gult, och finns i storlekarna S och M. Hundfilten tillverkas i Italien av ett slitstarkt möbeltyg samt mjukt teddytyg. Filten är designad för att ligga stabilt på plats och bli en skön, trygg plats för hunden att vila på under restaurangbesöket. Samtliga produkter pryds av en dekorativ Bone Appetit etikett signerad Denjo Dogs x Artilleriet.

Om restaurang Artilleriet

Restaurang Artilleriet öppnade i Stockholm år 2018, och sedan dess har de haft en vision om att skapa en avslappnad oas där både människa och hund kan avnjuta god mat och dryck samt få härlig service.

”Eftersom vi har två egna hundar som vi ser som våra älskade familjemedlemmar, kändes det självklart när vi öppnade Artilleriet att vi ville skapa en så hundvänlig restaurang som möjligt. Redan från start erbjöd vi alla hundar en egen hundmeny och har kontinuerligt strävat efter att göra hundbesöket än bättre.”

– Carina Degen Örn, ägare Artilleriet

Kollektionen kommer i limiterad upplaga och säljs exklusivt hos restaurang Artilleriet i Stockholm och denjodogs.com med start från 1 juni 2022.

Upptäck hela kollektionen Bone Appetit by Denjo Dogs x Artilleriet HÄR!

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.