Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

HOW TO WEAR IT
Regntäcke Dublin

Hur och när kan regntäcket Dublin användas?

Det lätta och starkt vattenavvisande regntäcket Dublin är ett funktionellt regntäcke som skyddar mot både väta och vind, och kan användas året om. Både under vinter, vår, sommar och höst!

Till vem rekommenderas Dublin?

Dublin har en glatt insida, vilket lämpar sig bra för alla pälstyper. En glatt insida minimerar friktion mellan materialet och pälsen, vilket minskar uppkomsten av tovor. Dublin finns i 11 storlekar och passar således allt från små raser som chihuahua till stora raser som weimaraner.

 

Så kan regntäcket Dublin användas under olika årstider

Under vår, sommar och mild höst används Dublin som ett regntäcke för att hålla hunden torr, skydda mot vind och smuts. Har du en hund som är frusen av sig (t.ex under kyliga höstdagar) kan en varm tröja bäras under Dublin för extra värme. Exempelvis den stickade hundtröjan Oslo (lämpar sig bäst för raser vars päls ej tenderar att tova, t.ex korthåriga raser som dansk svensk gårdshund, mops, terrier brasiliero, weimaraner, ridgeback m.m.).

Under vinterhalvåret kan Dublin användas som ett skalplagg för hundar som ej har lätt för att frysa. Då fungerar det som ett skalplagg som skyddar mot snö, vind och väta.

SHOP THE LOOK

MATCHA MED SIGNATURE HALSBAND OCH KOPPEL

För en monokrom look, matcha Dublin med halsband och koppel i samma färg, t.ex Signature halsband och koppel i svart. Signature är funktionella, stilrena och slitstarka halsband och koppel tillverkade av vaxad bomull med dekorativa läderdetaljer, samt spännen i rostfritt stål. Signature designas i Stockholm och tillverkas i Italien av material sourcade i Europa.

SHOP THE LOOK

SMÅ ACCESSOARER FÖR EN KOMPLETT LOOK

För en komplett look, addera en bajspåsebag i läder samt en silvrig namnbricka med personlig gravyr. Denjo Dogs namnbrickor tillverkas av äkta mässing i samma svenska fabrik som producerar Nobelmedaljerna och Sveriges Kungliga medaljer. Baksidan graveras med valfri text – exempelvis din hunds namn och ditt telefonnummer. Finns i två färger liksom tre olika storlekar för att passa alla hundraser!

MATCHANDE TILLBEHÖR TILL SMÅ RASER OCH VALPAR

Är du på jakt efter en stilren och snygg hundväska till den lilla hunden eller valpen, spana då in nya hundväskan Bergamo! Gillar du en monokrom look matchar Bergamo fint till det mörkgrå regntäcket Dublin samt svarta Signature halsbandet och kopplet.

Bergamo har en stabil botten där hunden sitter och ligger bekvämt. Breda handtag gör väskan enkel att bära i handen liksom över axeln. Tips! Vill du göra väskan extra mysig och ombonad för din fyrbenta vän, addera en mörkgrå fleecefilt.

UPPTÄCK MER

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.