JUST NU: Köp 3 betala för 2 från Signature & Signature Go

11 januari, 2022

Hundbädd till valp – här är 6 hundbäddar som passar extra bra till valp

På jakt efter en hundbädd till din nya familjemedlem? Nedan tipsar vi om sex hundbäddar som passar extra bra till valp! I listan hittar du hundbäddar till små raser, medelstora raser och stora raser.

TIPS PÅ HUNDBÄDD TILL VALP (SMÅ OCH MEDELSTORA RASER)
Hundbädd Classic Nest – en av våra mest populära valpbäddar. En mjuk, rektangulär hundbädd med sidokanter, tillverkad av slitstark klädsel (martindalevärde på 45 000). Passar bra till små- och medelstora raser som gillar att rulla ihop när de sover, och som även gillar att vila huvudet mot mjuka sidokanter.

Hundbädd Classic Donut – även Classic Donut är en av våra mest populära valpbäddar. Det enda som skiljer Classic Nest (rektangulär) och Classic Donut är formen, dvs att Classic Donut är rund. Rund eller rektangulär hundbädd är en smaksak då funktionen är densamma. Classic Donut passar bra till små- och medelstora raser som gillar att rulla ihop när de sover, och som även gillar att vila huvudet mot mjuka sidokanter.

Hundbädd Donut Icon – en av våra mest slitstarka hundbäddar. En mjuk, rund hundbädd med sidokanter, tillverkad av slitstark klädsel (martindalevärde på 115 000). Passar bra till små- och medelstora raser som gillar att rulla ihop när de sover, och som även gillar att vila huvudet mot mjuka sidokanter.

Fördelar med hundbäddarna Classic Nest, Classic Donut och Donut Icon:

  • Fyllning av återvunnen polyester
  • Tillverkade av slitstarka material
  • Avtagbar klädsel på innerkudden
  • Går att tvätta i maskin (30 grader fintvätt – se specifika tvättråd på varje produktssida)).
  • Tillverkade i Italien, av material från EU

TIPS PÅ HUNDBÄDD TILL VALP (MEDELSTORA OCH STORA TUNGA RASER)
Har du en valp av en ras som kommer att bli mellanstor, eller stor och tung som fullvuxen, behöver du tänka på att välja en hundbädd som har en stabil madrass som ger stöd och håller formen över tid. Nedan tre hundbäddar som lämpar sig extra bra till den mellanstora rasen, samt stora och tunga raser:

TILL DEN MEDELSTORA RASEN (t.ex jaktlabrador, spansk vattenhund)

Hundbädd Classic Nest – en av våra mest populära valpbäddar. En mjuk, rektangulär hundbädd med sidokanter, tillverkad av slitstark klädsel (martindalevärde på 45 000). Storlek L passar bra till raser som t.ex jaktlabrador och spansk vattenhund, och XL passar t.ex till weimaraner, viszla m.m.

TILL EXTRA STORA OCH TUNGA RASER (t.ex rottweiler, rhodesian ridgeback, cane corso m.m.)

Hundbädden Sleepy Deluxe – en hundbädd med stabil madrass och sidokanter som passar extra stora och tunga raser. Sleepy Deluxe passar bra till valpen som gärna sover ihoprullad, eller med huvudet vilandes mot en av sidokanterna. Sleepy Deluxe finns i flera olika klädslar t.ex i hampa- och bomullsmix (återvunnen hampa och ekologisk bomull), klädsel i teddytyg av ullmix, eller med i vattentät klädsel.

Hundbädden Dreamen rymlig hundbädd med stabil madrass utan sidokanter som passar bra till valpen som gillar att sträcka ut sig när den sover. Klädsel av ekologisk bomull.

Fördelar med hundbäddarna Sleepy Deluxe och Dream:

  • Stabil madrass med fyllning av latex- och polyesterflingor (ger stabilitet och stöd)
  • Avtagbar klädsel på hela hundbädden
  • Fokus på slitstarka, hållbara material
  • Extra generösa i storlek

Är du osäker på vilken hundbädd du ska välja till din valp? Skriv till oss i vår live-chatt på hemsidan, eller maila info@denjodogs.com så hjälper vi dig.

Glöm inte att spana in vår sida med valptillbehör! Där hittar du allt du kan tänkas behöva till valpen.

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.