Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

11 januari, 2022

Hundbädd till valp – här är 6 hundbäddar som passar extra bra till valp

På jakt efter en hundbädd till din nya familjemedlem? Nedan tipsar vi om sex hundbäddar som passar extra bra till valp! I listan hittar du hundbäddar till små raser, medelstora raser och stora raser. Alla hundbäddar vi tipsar om nedan kan tvättas i maskin.

TIPS PÅ HUNDBÄDD TILL VALP (SMÅ RASER)
Små raser kan t.ex vara malteser, pomeranian, chihuahua, italiensk vinthund, kanin- och dvärgtax, shih tzu m.m.

Hundbädd Teddy Lounge True Taupe – En rektangulär hundbädd med mjuka sidokanter och nedsänkt front, som gör det extra smidigt för små valpar och raser med korta ben (t.ex malteser, kanintax, dvärgtax, shih tzu, lhasa apso m.m.) att ta sig i och ur sin hundbädd. Den vändbara kudden med ena sidan av fluffigt teddytyg gör bädden extra mysig. Tillverkad av ett mjukt men samtidigt slitstarkt tyg (det mest slitstarka i vårt sortiment) och lämpar sig därför extra bra till valpen som gillar att ”bädda”.  Har du tänkt placera valpens hundbädd längst med en vägg, är en rektangulär bädd ett bra val.

Hundbädd Teddy Lounge Moss Green – Rektangulär bädd med mjuka sidokanter som ramar in sovplatsen och gör det till ett tryggt krypin. Framsidan är nedsänkt för att göra det extra lätt för små raser och valpar att ta sig i och ur sin bädd. Klädseln som används till Teddy Lounge-bäddarna är slitstarkt och samtidigt mjukt och lämpar sig därför bra för valpen som ”bäddar”. Enkel och stilren design med mossgrön klädsel med fint shimmer, och textiletikett med Denjo-logotyp på ena kortsidan. En bädd som passar in i de flesta hem.

Hundbädd Donut Icon True Taupe Donut Icon är den runda modellen av Teddy Lounge. Tillverkad av samma mjuka och slitstarka tyg och passar valpen som gärna ”bäddar”. Har du en valp som gärna ger sig på hundbäddens hörn, är det ett smart val att välja en rund hundbädd. Den ena sidan på innerkudden har fluffigt teddytyg, och den andra sidan är slät. Har du tänkt placera valpens bädd i ett hörn i rummet, då är en rund hundbädd ett bra val.

TIPS PÅ HUNDBÄDD TILL VALP (MEDELSTORA OCH STORA RASER)
Medelstora raser som t.ex cavalier king charles spaniel, shiba, cocker spaniel, fransk bulldog m.m. Stora raser som t.ex jaktlabrador, welsh springer spaniel, spansk vattenhund, weimaraner, golden retriever, samoyed m.m.

Har du en valp av en ras som kommer att bli mellanstor eller stor som fullvuxen, kan du antingen välja en stor hundbädd med en gång (som valpen växer i) alternativt en mindre bädd att ha första tiden.

Hundbädd Classic Nest Sand Beige – Vår mest populära hundbäddsmodell är Classic Nest. En mjuk, rektangulär hundbädd med sidokanter, tillverkad av en robust klädsel med stentvättad look som är helt avtagbar (dvs enkel att rengöra). Ger en skön vila åt valpen med inramade kanter som gör sovplatsen ombonad och mysig. Klädseln är tillverkad av 85% naturmaterial vilket gör att den andas och upplevs sval, så Classic Nest är toppen för valpar och raser som lätt blir varma. Har du en valp av en stor ras, är det ur vår Classic kollektion du hittar våra största bäddar.

Hundbädd Classic Nest Desert Green– En favorit hos valpar och hundar som vill ha en trygg, ombonad sovplats som andas. Mjuk fyllning ger valpen en avkopplande vila, och de mjuka sidokanterna är perfekta att vila huvudet på. Klädseln är 100% avtagbar för enkel rengöring. Klädseln består av 85% naturmaterial vilket gör att Classic bäddarna andas och upplevs svalare. Så har du en fyrbent vän som lätt blir varm är Classic Nest ett utmärkt val.

Hundbädd Classic Donut Desert Green Med Läderdetaljer – Vår bästsäljande runda valpbädd är denna runda Classic Donut-bädd i grön kanvasklädsel med cognacsfärgade läderdetaljer. Storlek M och L rekommenderas till medelstora och stora raser.

Fördelar med hundbäddarna Classic Nest, Classic Donut, Teddy Lounge och Donut Icon:

  • Fyllning av 100% återvunnen polyester
  • Tillverkade av slitstarka material som håller över tid (såväl design- och funktionsmässigt)
  • Avtagbar klädsel på alla innerkuddar för enkel rengöring
  • Classic Nest-bäddarna har avtagbar klädsel på hela bädden (dvs både sidokanter och innerkudde)
  • Går att tvätta i maskin (30 grader fintvätt, se specifika tvättråd på varje produktssida)
  • Tillverkade i Italien, av material från EU

Är du osäker på vilken hundbädd du ska välja till din valp? Skriv till oss i vår live-chatt på hemsidan, eller maila info@denjodogs.com så hjälper vi dig.

Glöm inte att spana in vår sida med valptillbehör! Där hittar du allt du kan tänkas behöva till valpen.

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.