Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

16 januari, 2024

Maximera komfort och säkerhet med ett justerbart koppel

Att välja rätt utrustning för din fyrbenta vän är avgörande för deras välbefinnande och din egen bekvämlighet. När det kommer till promenader och träning är ett justerbart hundkoppel från Denjo Dogs ett oumbärligt verktyg. Ett justerbart hundkoppel har hakar i vardera ände för att kunna anpassas efter olika situationer. Här listar vi några fördelar med att använda ett justerbart koppel, även kallat multikoppel.

1. Anpassbar längd för varierande situationer

Ett justerbart koppel ger dig flexibilitet i olika situationer. Oavsett om du går på en smal trottoar, utforskar parken eller tränar lydnadskommandon, kan du enkelt justera längden på kopplet för att anpassa dig efter situationen. Detta gör det enklare att hantera din hund och ger den möjlighet att utforska sin omgivning på ett säkert sätt. Du justerar enkelt kopplet genom att haka fast en av hakarna i en av ringarna som sitter längs med kopplet. Denna funktion med två hakar är även perfekt vid restaurangbesök eller andra situationer där din fyrbenta vän ska sitta och vänta vid en plats. Då kan du enkelt sätta fast kopplet runt ett bord/stolpe med hjälp av hakarna. Enklare och säkrare än att slå en knut.

2. Bättre kontroll och säkerhet

Genom att kunna anpassa längden på kopplet kan du hålla din hund närmare när det behövs, vilket är speciellt viktigt i områden med mycket trafik eller andra potentiella faror. Å andra sidan kan du ge din hund mer frihet att utforska när ni är på platser där det är säkert att göra det som tex under en skogspromenad. Samtidigt är inte hunden för långt ifrån dig eller kan snurra in sig i något som annars lätt kan hända vid t.ex. användning av flexikoppel. Ett justerbart koppel ger både dig och din hund en ökad känsla av trygghet under era äventyr.

3. Handsfree för optimal komfort och bekvämlighet

Inte alltför sällan behöver man ett par extra händer när man är ute och går med sin hund. Ibland är det paket som ska bäras hem. Andra dagar är det matkassar och ibland är det att hålla två små barn i varsin hand. Genom att fästa det justerbara kopplet crossbody eller runt midjan får du enkelt båda händerna fria samtidigt som du håller din hund nära dig och inte riskerar att tappa kontroll.

4. Ett koppel till två hundar

Har du två hundar? I sådant fall kan ni enkelt använda endast ett koppel genom att välja ett justerbart koppel med en hake i vardera ände. Det justerbara kopplet är designat så att en ögla bildas om du väljer att sätta fast vardera hake i ett hundhalsband. Kopplet blir då ett kortare citykoppel med bara ett handtag för att hålla båda hundarna kopplade.

5. Stil och kvalitet

Utöver de praktiska fördelarna är Denjo Dogs justerbara koppel även stilrena och tillverkade av hög kvalitet. Du kan välja bland olika färger och material för att matcha din egen stil och behov.

Sammanfattningsvis är ett justerbart koppel en funktionell favorit hos Denjo Dogs teamet som rekommenderas varmt!

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.