Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

9 februari, 2018

Sweet dreams doggie

Hundar sover otroligt mycket. Faktum är att våra lurviga familjemedlemmar sover cirka 50% av dygnet och vilar ytterligare 30% av tiden.

Eftersom sömn och vila därmed är en väsentlig del av hundens dagliga rutiner blir en bekväm hundbädd en viktig investering. Samtidigt bör hundens sovplats vara utformad för att passa in i hemmet och på kontoret liksom vara hållbar och användarvänlig för både vår hundvän och alla hundföräldrar.

Med detta som grund teamade Denjo upp med de bästa hundsängspecialisterna vi kunde hitta. Cloud7. Cloud7 är ett Berlinbaserat företag som utvecklar hundbäddar gjorda av handfyllda madrasser gjorda av latex- och polyesterflingor som håller form och stabilitet år efter år. Bäddöverdragen är tillverkade av tyg med mycket hög kvalitet, som är kemiskt obehandlade och producerade med fair trade principer. Överdragen är också avtagbara och tvättbara.

Cloud7s bäddar ger alltså inte bara hunden en superbekväm plats att vila på, de bidrar också med en hållbar och tidlös inredning.

Vi hoppas att du och din hundvän hittar en bädd ni båda kommer att älska under många år.

SWEET DREAMS.

Läs mer:

Möt Cloud7s grundare Petra Jungebluth (english)

Denjo tipsar: så väljer du rätt hundbädd till din fyrbenta vän – i tre enkla steg

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.