Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

DENJO DOGS PROUDLY PRESENTS

Walk In The Park

Upptäck våra mest populära promenadtillbehör ur kollektionerna Central Park, Riverside Park och Signature.

PROMENADSET CENTRAL PARK

Central Park är Cloud7s mest populära kollektion med halsband, sele och koppel. Kollektionen är tillverkad av slitstarkt vegetabiliskt garvat kvalitetsläder. Kollektionen karaktäriseras av dess vackra handflätade detaljer, mjuka läder och stilrena spännen i rostfritt stål.

PROMENADSET SIGNATURE GO

Signature Go är en kollektion av justerbara hundhalsband och hundkoppel som är framtagna för att passa hundens alla stadier i livet – från valp till unghund och tills dess att hunden är fullvuxen.

Kollektionen kännetecknas av dess lätta vikt och funktionella design vilket gör både halsband och koppel lätta att bära för hunden och hundföräldern. Materialen består av en slitstark vaxad bomull samt lätta spännen av aluminium. Kollektionen är designad i Stockholm och tillverkad i Italien.

SHOP THE LOOK

PROMENADSET SIGNATURE

Signature är en systerkollektion till Signature Go där flätade läderdetaljer ger produkterna en mer exklusiv känsla. Det vegetabiliskt garvade lädret kombineras med den vaxade bomullen som används i Signature Go och ger ett elegant, tidlöst uttryck. Signaturekollektionen kan med fördel matchas med Signature Go då färgerna på den vaxade bomullen matchar. Kollektionen är designad i Stockholm och tillverkad för hand i Italien.

SHOP THE LOOK

UPPTÄCK MER

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.