Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

15 november, 2021

4 hundvänliga caféer i Stockholm du och din hund inte får missa!

Tycker du att hösten känns kall och mörk? En riktigt mysig fikastund med din fyrbenta bästa vän är botemedlet! Här listar vi fyra hundvänliga caféer i Stockholm du och din hund inte får missa!

1. Dog Bakery Stockholm
På Odengatan mitt i centrala Stockholm hittar ni våra vänner på Dog Bakery – ett café och bageri helt tillägnat människans bästa vän. I den färgsprakande cafélokalen finns allt från smarriga pupcakes till pupcorn, bakade helt utan socker och konserveringsämnen. Det finns även ett litet utbud av kaffe och fika till husse och matte. Ett hundvänligt fik där hela familjen kan ha en mysig stund tillsammans och samtidigt träffa nya lurviga vänner.

Adress: Odengatan 100, 113 22 Stockholm

2. Ms Humble and Mr Frank
Hösten kan få en att känna sig lite inspirationslös och grå. Då rekommenderar vi varmt ett besök på Ms Humble and Mr Frank. Här finns allt från gott te och kaffe till vin och öl. De serverar även goda måltider och erbjuder fikabröd från bageriet BAK. Ms Humble and Mr Frank hittar ni i Vasastan, centralt i Stockholm och utöver en hundvänlig miljö så erbjuder de även en väldigt inspirerande omgivning då lokalen innefattar både showroom och café. Här kan du låta fantasin ta fart igen och samtidigt spendera tid med din vovve.

Adress: Karlbergsvägen 46, S:t Eriksplan, Stockholm

3. Mahalo
Hundvänligt, veganskt och växtbaserat, inte blir det väl bättre än så? Mahalo är en riktig Denjofavorit! Här finns allt från goda smoothie bowls till matiga grytor, fräscha sallader liksom nyttiga juicer. Mahalo finner ni både i Vasastan och på Södermalm, perfekt om ni är på en mysig promenad genom Stockholm.

Adress: Vasastan: Odengatan 26, 113 51 Stockholm
Södermalm: Hornsgatan 61, 118 49 Stockholm

4. Café två bönor
Letar ni efter ett hundvänligt café som har fokus på god hälsosam mat och fika? Då är Café Två Bönor något för dig och din fyrbenta vän Här finns en otrolig blandning av både lunch och frukost samt ett stort utbud av raw bakelser. Vill ni lyxa till det ytterligare finns det möjlighet till att förboka en hundvänlig afternoon tea. Café Två Bönor ligger i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm och är absolut värt ett besök!

Adress: Husarviksgatan 14A, Stockholm 

Spana in nedan produkter för att göra er caféevistelse ännu lite härligare:

Något som är perfekt att ha med sig till caféet är en härlig resefilt för att ge din hund en mjuk yta att mysa på medans ni njuter av ert besök tillsammans.

Ett justerbart koppel är en must have för den aktive hundägaren. På restaurangen fungerar det perfekt att bära crossbody så du har din hund kopplad samtidigt som du har händerna fria.

Läs mer:

6 mysiga aktiviteter att göra tillsammans med din hund i höst

Denjos fem favoritställen för frukost i Stockholm – Där din lurviga bästa vän alltid är välkommen

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.