Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

8 juni, 2020

5 produkter du och din hund inte vill vara utan i sommar!

Victoria och Kenzo, grundarna av Denjo Dogs, listar vilka fem produkter de inte vill vara utan i sommar.

1. Det justerbara hundkopplet
Under sommaren när man åker iväg på olika äventyr, tar sköna långpromenader i skogen eller har en härlig picknick i parken kan det vara skönt att frigöra händerna. Genom att kunna bära kopplet runt midjan eller över axeln underlättar när vi är på cafébesök eller har väskor/kassar att bära. Kopplet kan justeras i tre olika längder vilket passar utmärkt för våra stadspromenader samt skogspromenader!

Multikoppel Signature Go – Ett justerbart hundkoppel tillverkat av vaxad bomull och spännen av rostfritt stål. Kan justeras i tre olika längder för att passa alla typer av promenader.

2. Gott godis on-the-go (utan kladdiga fickor)
Som hundägare har man mer ofta än sällan godisar i fickan. Under sommarmånaderna kladdar dock ofta dessa lite extra när de blir varma och vi har ett antal jackfickor som blivit oljiga eller nedkladdade med hundgodisar som blivit varma. För att skydda jackor från fläckar som är svåra att få bort eller helt enkelt slippa att behöva hålla godisarna i handen de dagar det är så varmt att en jacka inte behövs slår jag och Kenzo ett slag för antingen en goodie bag eller en godissort som är paketerad i en praktisk förpackning. Våra godis on-the-go-favoriter finner ni nedan!

Godis Lila Loves It – Lufttorkade godbitar som består av över 75% kött kombinerat med naturliga, näringsrika ingredienser som t.ex. morötter, persilja och äppelråfiber. De kommer i en praktisk låda av metall och finns i smakerna Rådjur, Nöt och Anka samt Veggie & Fruity som är helt veganska godbitar.

Soopa Belöningsgodis med smak av banan och jordnötssmör – Belöningsgodisar som är spannmålsfria, hypoallergena och veganska av naturliga ingredienser, vilket gör dom är lämpade för hundar med allergier och känslig mage. Förpackningen är liten och smidig att ta med sig och bitarna är något sega i konsistensen, vilket gör att dom inte smular och är lätta att dela för mindre portioner.

3. Räddaren i nöden- Hundbajspåsebagen!
Hundbajspåsar behöver man i regel alltid ha med sig. På sommaren när man vissa dagar gör lite längre utflykter blir det än viktigare att få med sig ett gäng. För ingen vill stå utan bajspåsar på stranden, på restaurangen eller på den välbesökta vandringsleden. Vi har råkat ut för det ett antal gånger innan bajspåsebagen kom in i vårt liv. Nu är den ett måste på varje promenad eller utflykt och gör både oss och vår omgivning nöjda och glada!

4. Färgglada accessoarer
Accessoarer som flugor och scarves är långt ifrån ett måste till hunden, men att kunna sätta lite extra guldkant på dagarna genom en somrig accessoar gör i vart fall oss glada. Numera är Kenzo den stiligaste på midsommar, sommarfesterna och grillmiddagarna i sin scarf eller hundfluga. Ett enkelt sätt att göra din hundkompis extra fin (utan att han/hon besväras av det)! Våra favoriter är Denjo x Eton Hundfluga som är en sidenfluga tillverkad av spillmaterial från Eton Shirts och Denjo x Eton scarf en upcycled scarf i lekfulla mönster och färger, där varje scarf är unik.

5. Snuggle filten
De dagar vi ger oss ut på längre utflykter är filten alltid med i packningen. Är vi på stranden är den perfekt att ha i hundburen i bilen för att skydda mot sandiga och blöta tassar. Är vi på picknick eller äter lunch på en hamnkrog vilar Kenzo alltid på filten i skuggan. Det blir helt enkelt både en trygg plats och en praktisk lösning. Har man valp är detta ännu viktigare då de behöver extra mycket trygghet första året och just en filt fungerar ofta som en trygg, rofylld plats. Vi har en filt som är vändbar, där ena sidan har en easy-to-clean finish (vilket gör den enkel att rengöra) och den andra sidan är mjuk av teddytyg, så Kenzo kan välja om han vill vila på en varmare eller svalare sida. Vår favorit hittar du här!

Läs mer:

Så Underlättar Du För Din Hund I Sommarvärmen – 7 Enkla Men Effektiva Tips

5 platser att besöka i sommar Sverige med din lurviga bästa vän

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.