Friendly Week 💚 20% till dig, 20% till Hundstallet

8 juni, 2020

5 produkter du och din hund inte vill vara utan i sommar!

Victoria och Kenzo, grundarna av Denjo Dogs, listar vilka fem produkter de inte vill vara utan i sommar.

1. Det justerbara hundkopplet
Under sommaren nÀr man Äker ivÀg pÄ olika Àventyr, tar sköna lÄngpromenader i skogen eller har en hÀrlig picknick i parken kan det vara skönt att frigöra hÀnderna. Genom att kunna bÀra kopplet runt midjan eller över axeln underlÀttar nÀr vi Àr pÄ cafébesök eller har vÀskor/kassar att bÀra. Kopplet kan justeras i tre olika lÀngder vilket passar utmÀrkt för vÄra stadspromenader samt skogspromenader!

Justerbara kopplet Tivoli – Cloud7 – Ett justerbart hundkoppel tillverkat av bomullskanvas, italienskt lĂ€der med spĂ€nnen i rostfritt stĂ„l. Kan justeras i tre olika lĂ€ngder för att passa alla typer av promenader.

2. Gott godis on-the-go (utan kladdiga fickor)
Som hundÀgare har man mer ofta Àn sÀllan godisar i fickan. Under sommarmÄnaderna kladdar dock ofta dessa lite extra nÀr de blir varma och vi har ett antal jackfickor som blivit oljiga eller nedkladdade med hundgodisar som blivit varma. För att skydda jackor frÄn flÀckar som Àr svÄra att fÄ bort eller helt enkelt slippa att behöva hÄlla godisarna i handen de dagar det Àr sÄ varmt att en jacka inte behövs slÄr jag och Kenzo ett slag för antingen en goodie bag eller en godissort som Àr paketerad i en praktisk förpackning. VÄra godis on-the-go-favoriter finner ni nedan!

Godis Lila Loves It – Lufttorkade godbitar som bestĂ„r av över 75% kött kombinerat med naturliga, nĂ€ringsrika ingredienser som t.ex. morötter, persilja och Ă€ppelrĂ„fiber. De kommer i en praktisk lĂ„da av metall och finns i smakerna RĂ„djur, Nöt och Anka samt Veggie & Fruity som Ă€r helt veganska godbitar.

Godis-och bajspĂ„sebag – Cloud7 – En praktisk kombinerad godis- och hundbajspĂ„sevĂ€ska som Ă€r tillverkad av lĂ€tt, vattenavvisande material av Ă„tervunna PET-flaskor. VĂ€skan har en karbinhake vilket gör det enkelt att fĂ€stas i hundkopplet, vĂ€ska eller bĂ€lte.

3. RÀddaren i nöden- HundbajspÄsebagen!
HundbajspÄsar behöver man i regel alltid ha med sig. PÄ sommaren nÀr man vissa dagar gör lite lÀngre utflykter blir det Àn viktigare att fÄ med sig ett gÀng. För ingen vill stÄ utan bajspÄsar pÄ stranden, pÄ restaurangen eller pÄ den vÀlbesökta vandringsleden. Vi har rÄkat ut för det ett antal gÄnger innan bajspÄsebagen kom in i vÄrt liv. Nu Àr den ett mÄste pÄ varje promenad eller utflykt och gör bÄde oss och vÄr omgivning nöjda och glada!

4. FĂ€rgglada accessoarer
Accessoarer som flugor och scarves Ă€r lĂ„ngt ifrĂ„n ett mĂ„ste till hunden, men att kunna sĂ€tta lite extra guldkant pĂ„ dagarna genom en somrig accessoar gör i vart fall oss glada. Numera Ă€r Kenzo den stiligaste pĂ„ midsommar, sommarfesterna och grillmiddagarna i sin scarf eller hundfluga. Ett enkelt sĂ€tt att göra din hundkompis extra fin (utan att han/hon besvĂ€ras av det)! VĂ„ra favoriter Ă€r Denjo x Eton Hundfluga som Ă€r en sidenfluga tillverkad av spillmaterial frĂ„n Eton Shirts och  Cloud7 Cornfield Scarf – en somrig scarf i blommönster frĂ„n Liberty London.

5. Snuggle filten
De dagar vi ger oss ut pĂ„ lĂ€ngre utflykter Ă€r filten alltid med i packningen. Är vi pĂ„ stranden Ă€r den perfekt att ha i hundburen i bilen för att skydda mot sandiga och blöta tassar. Är vi pĂ„ picknick eller Ă€ter lunch pĂ„ en hamnkrog vilar Kenzo alltid pĂ„ filten i skuggan. Det blir helt enkelt bĂ„de en trygg plats och en praktisk lösning. Har man valp Ă€r detta Ă€nnu viktigare dĂ„ de behöver extra mycket trygghet första Ă„ret och just en filt fungerar ofta som en trygg, rofylld plats. Vi har en filt som Ă€r vĂ€ndbar, dĂ€r ena sidan har en easy-to-clean finish (vilket gör den enkel att rengöra) och den andra sidan Ă€r mjuk av teddytyg, sĂ„ Kenzo kan vĂ€lja om han vill vila pĂ„ en varmare eller svalare sida. VĂ„r favorit hittar du hĂ€r!

LĂ€s mer:

SĂ„ UnderlĂ€ttar Du För Din Hund I SommarvĂ€rmen – 7 Enkla Men Effektiva Tips

5 platser att besöka i sommar Sverige med din lurviga bÀsta vÀn

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.