Want 10% off your first order?
Welcome to the Denjo Family Sign up for Denjo's newsletter and receive
10% off your first order.
By clicking Sign Up, I agree to the Terms of Use.
Free shipping in Sweden • 30 days full refund
  • Inga produkter i korgen.

Victoria och Kenzo, grundarna av Denjo Dogs, listar vilka fem produkter de inte vill vara utan i sommar. 

 

1. Glöm inte vattnet! Ha alltid med en hopvikbar vattenskål
Under såväl varma som ljumma sommardagar är det alltid viktigt att din hund har tillgång till färskt vatten. En hopvikbar, vattentät hundskål gör det enkelt både för dig och din hund att ha med er vattenskålen var ni än befinner er. Innan vi införskaffade oss en hopvikbar vattenskål var det alltför ofta som vi antingen stod och försökte kupa händerna till en vattenskål eller fick ta med oss en burk som var otymplig att ha med sig.

Hopvikbar hundskål – Vår favorit är en hopvikbar vatten- och matskål i canvas från Found My Animal.  Den kan enkelt tas med på promenad eller semesterresa då den smidigt trycks ihop och blir till en platt cirkel när den inte används. Den är både stabil och slitstark. Finns i färgerna Olive, Svart, Gul & Röd

 

2. Gott godis on-the-go (utan kladdiga fickor)
Som hundägare har man mer ofta än sällan godisar i fickan. Under sommarmånaderna kladdar dock ofta dessa lite extra när de blir varma och vi har ett antal jackfickor som blivit oljiga eller nedkladdade med hundgodisar som blivit varma. För att skydda jackor från fläckar som är svåra att få bort eller helt enkelt slippa att behöva hålla godisarna i handen de dagar det är så varmt att en jacka inte behövs slår jag och Kenzo ett slag för antingen en goodie bag eller en godissort som är paketerad i en praktisk förpackning. Våra godis on-the-go-favoriter finner ni nedan!

Godis Lila Loves It – Lufttorkade godbitar som består av över 75% kött kombinerat med naturliga, näringsrika ingredienser som t.ex. morötter, persilja och äppelråfiber. De kommer i en praktisk låda av metall och finns i smakerna Rådjur, Nöt & Anka. 
Goodie Bag Cloud7– En goodie bag som rymmer gott om godisar och som dessutom är snygg att ha med sig. Mäter 16,5 x 10 cm, har en vattentät insida och en dragkedja som försluter goodie bagen enkelt och säkert så inget smul trillar ut.

 

3. Räddaren i nöden- Hundbajspåsebagen!
Hundbajspåsar behöver man i regel alltid ha med sig. På sommaren när man vissa dagar gör lite längre utflykter blir det än viktigare att få med sig ett gäng. För ingen vill stå utan bajspåsar på stranden, på restaurangen eller på den välbesökta vandringsleden. Vi har råkat ut för det ett antal gånger innan bajspåsebagen kom in i vårt liv. Nu är den ett måste på varje promenad eller utflykt och gör både oss och vår omgivning nöjda och glada!

 

4. Färgglada accessoarer
Accessoarer som flugor och scarves är långt ifrån ett måste till hunden, men att kunna sätta lite extra guldkant på dagarna genom en somrig accessoar gör i vart fall oss glada. Numera är Kenzo den stiligaste på midsommar, sommarfesterna och grillmiddagarna i sin scarf eller hundfluga. Ett enkelt sätt att göra din hundkompis extra fin (utan att han/hon besväras av det)! Våra favoriter är Denjo x Eton Hundfluga som är en sidenfluga tillverkad av spillmaterial från Eton Shirts och  Cloud7 Cornfield Scarf – en somrig scarf i blommönster från Liberty London. 

 

5. En gosig filt
De dagar vi ger oss ut på längre utflykter är filten alltid med i packningen. Är vi på stranden är den perfekt att ha i hundburen i bilen för att skydda mot sandiga och blöta tassar. Är vi på picnic eller äter lunch på en hamnkrog vilar Kenzo alltid på filten i skuggan. Det blir helt enkelt både en trygg plats och en praktisk lösning. Har man valp är detta ännu viktigare då de behöver extra mycket trygghet första året och just en filt fungerar ofta som en trygg, rofylld plats. Vi har en filt där ena sidan är vattentät och på så sätt är den superenkel att rengöra och dessutom vändbar så Kenzo kan välja om han vill vila på en varmare eller svalare sida. Vår favorit hittar du här!

Inga kommentarer

LEAVE A COMMENT