Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

6 september, 2021

Denjo tipsar – 3 snygga regntäcken som håller din hund torr och varm i höst

En orange hund har på sig ett svart regntäcke med reflexdetalj.


Hösten är på ingång och du kanske är på jakt efter ett regntäcke till din hund som är både funktionellt och snyggt? Här listar vi tre hundjackor som håller din fyrbente vän varm och torr i höst! Ta del av listan nedan och hitta ert nya favorit-regntäcke!

Regnbågsfärgat regntäcke till hund

1. Stutterheim Regntäcke

Stutterheim är ett regntäcke med ett vattentätt yttermaterial och borstad polyester på insidan. Det skyddar din hund från både regn och blåst samtidigt som det håller din fyrbenta vän varm i höstkylan. Reflexband samt reflexlogotyp baktill gör även att din hund blir synlig på promenaderna i höstmörkret. Regntäcket tas enkelt på och av och kan justeras med hjälp av kardborreband runt midja och hals. Finns i 5 olika färger och storlekarna XS – XL.

Hund i blått regntäcke

Foto: Cloud7

2. Hamburg Regntäcke Cloud7

Hamburg är en lätt och tunn regnjacka till hund som passar bra under varmare säsonger men även under höst och vinter om det är blött och slaskigt. Har du en hund som lätt fryser kan du komplettera med en varm hundtröja under. Täcket är tillverkat av 50% återvunnet material med en PU-beläggning som gör hundjackan vatten- och vindavvisande. Regntäcket kan justeras vid midja, ryggslut och krage för att ge en perfekt passform till just din hund. Finns i 11 storlekar för att passa stora som små hundar, och finns även i en taxmodell speciellt designad för att passa taxens avlånga kropp.

Hund i reflexjacka

Foto: Cloud7

3. Berlin Reflexregntäcke Cloud7

Regntäcket Berlin är tillverkat av 100% reflekterande material som fungerar som reflex vilket maximerar synligheten för din hund i höst- och vintermörkret. Regnjackan är tillverkad i ett lätt material som är vatten- och vindavvisande och har också en avtagbar huva. Den är enkel att ta på och av och är justerbar runt magen, täcket har även försetts med en dragsko i linningen baktill för att ge en perfekt passform till din bästa vän. Finns i 11 storlekar för att passa allt från chihuahua till ridgeback.

Har du några funderingar kring vilken regnjacka du ska välja? Läs vår guide ”Så väljer du rätt hundtäcke till din hund” nedan alternativt mejla oss på info@denjodogs.com eller skriv till oss i vår live-chatt så hjälper vi dig att hitta rätt!

Läs mer:

Så väljer du rätt hundtäcke till din hund

Playtime! Vi listar fem roliga lekar för dig & din hund

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.