Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

21 september, 2021

Denjo tipsar – 5 snygga hundhalsband i läder

En hund bär ett mörkbrunt hundhalsband i läder med flätade detaljer

Letar du efter ett snyggt hundhalsband i läder till din hund? Då har du kommit rätt! Nedan tipsar vi om fem riktigt snygga hundhalsband i läder, med tillhörande matchande koppel. Vilken blir din och din fyrbenta väns favorit?

1. Hundhalsband i mörkbrunt läder – Riverside Park av Cloud7

Riverside Park är ett lätt och smalt hundhalsband i läder. Halsbandet har en enkel design som passar den lilla och medelstora hunden. Det är tillverkat av vegetabiliskt garvat, enkelsidigt läder samt stilrena spännen i rostfritt stål. Ett klassiskt, enkelt hundhalsband som bara blir vackrare med tiden.

Halsbandet matchas med tillhörande justerbart koppel alternativt med ett flätat citykoppel.

2. Hundhalsband i flätat läderCentral Park av Cloud7

Hundhalsbandet Central Park är ett snyggt hundhalsband av mjukt flätat läder som verkligen drar blickarna till sig på promenaden! Det är tillverkad av vegetabiliskt garvat, europeiskt läder samt robusta spännen av rostfritt stål. Med andra ord ett stilfullt hundhalsband att bära till vardags, som får vacker patina med åren.

Matcha med flätade hundkopplet från samma kollektion, och varför inte addera en silvrig namnbricka för en komplett look?

3. Hundhalsband i läder (för små hundar) – Riverlino av Cloud7

Riverlino heter halsbandet som är speciellt designat för att passa små hundar så som chihuahua, malteser, pomeranian, dvärgtax m.m. Riverlino är endast 1,2 cm brett och har försetts med lätta metallspännen vilket gör halsbandet smidigt för den lilla hunden att bära. Halsbandet har även försetts med vackra flätade detaljer.

Matcha halsbandet med justerbara kopplet eller citykopplet från Riverlino och komplettera looken med en namnbricka i silver.

4. Hundhalsband Flätat Läder Cognac – Hyde Park från Cloud7

Hundhalsbandet Hyde Park är ett lyxigt halsband med flätade detaljer. Det dubbelsidiga lädret gör att halsbandet får stabilitet samtidigt som det är mjukt. I kombination med robusta spännen i äkta mässing får halsbandet lite tyngd. Hyde Park är halsbandet för hunden och hundföräldern som älskar kvalitet och som vill ha ett halsband och koppel som tillför det lilla extra.

Matcha med justerbara hundkopplet från samma kollektion.

5. Rundflätat Hundhalsband i Läder Mörkbrun – Ravello från Cloud7

Halsbandet Ravello kommer från Cloud7’s mest lyxiga kollektion. Hundhalsbandet är tillverkat av de finaste materialen med italienskt hantverk. Det är tillverkat av runt flätat nubuckläder som är mjukt och sammetslent. Detaljerna är tillverkade av äkta mässing. På halsbandet hänger en namnbricka där det finns plats för att gravera in t.ex hundens namn. Med andra ord är Ravello ett hundhalsband av hög kvalité med exklusiv design!

Matcha med tillhörande flätat hundkoppel.

Upptäck fler halsband här!

 

Läs mer:

Denjo tipsar – 3 snygga regntäcken som håller din hund torr och varm i höst

5 produkter du och din hund inte vill vara utan i höst!

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.