Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

HOW TO WEAR IT
Hundtäcke Brooklyn Tartan Tax

Hur och när kan hundtäcket Brooklyn Tartan Tax användas?

Hundtäcket Brooklyn Tartan till tax är ett funktionellt hundtäcke som är speciellt anpassat efter taxens långa kropp, och lämpar sig för användning under kalla höst- och vinterdagar. Täcket har en insida av mjuk och varm fleece, samt ett vattenavvisande yttermaterial av vaxad bomull som håller hunden varm och torr på promenaden. Täcket skyddar både mot snö, vind och lätt regn, och kan användas året om under kyliga och blåsiga dagar, t.ex kalla vinterdagar med minusgrader eller kyliga höstdagar med blåst och duggregn.

Till vem rekommenderas Brooklyn Tartan Tax?

Hundtäcket lämpar sig till taxar av alla storlekar – kanintax, dvärgtax och normalstor tax. Brooklyn Tartan till tax finns i 4 storlekar där storlek 2 och 3 rekommenderas till kanin- och dvärgtax och storlek 4 och 5 rekommenderas till normalstor tax.

 

Därför är hundtäcket Brooklyn Tartan Tax det perfekta taxtäcket

  • Finns i 4 olika storlekar för att passa kanintax, dvärgtax och normalstor tax
  • Täcket har försetts med extra lång rygg för att passa taxens avlånga kropp
  • Kan justeras med kardborreband runt magen för att hitta rätt passform
  • Bandet runt magen är brett vilket både värmer och skyddar magen mot smuts och väta
  • Istället för gummiband baktill (som kan orsaka skav och vara obekvämt för hunden) har Brooklyn Tartan Tax försetts med dragsko baktill, som enkelt kan dras åt för att hålla täcket på plats
  • Taxtäcket både värmer och skyddar mot vind och väta

SHOP THE LOOK

MATCHA MED HALSBAND OCH KOPPEL I BRUNT ELLER SVART LÄDER

För en klassisk look, matcha Brooklyn Tartan Tax med halsband och koppel i svart läder. Riverlino halsband och koppel är designade för att passa mindre raser upp till 6 kg, vilket passar bra till såväl kanintax som dvärgtax. Riverlino är tillverkat av vegetabiliskt garvat läder från EU, och har vackra flätade detaljer.

Till normalstor tax passar Riverside halsband och koppel, de är också tillverkade av vegetabiliskt garvat läder från EU, har en stilren design med enkla dekorativa flätningar.

SMÅ ACCESSOARER FÖR EN KOMPLETT LOOK

För en komplett look, addera en bajspåsebag i läder samt en silvrig namnbricka med personlig gravyr. Denjo Dogs namnbrickor tillverkas av äkta mässing i samma svenska fabrik som producerar Nobelmedaljerna och Sveriges Kungliga medaljer. Baksidan graveras med valfri text – exempelvis din hunds namn och ditt telefonnummer. Finns i två färger liksom tre olika storlekar för att passa alla hundraser!

Till tax rekommenderas storlek M på namnbricka.

MATCHANDE TILLBEHÖR SOM PASSAR TAX

Hundväskan Bergamo är populär bland våra taxkunder. Det är en smidig och snygg hundväska som kan användas som smidig transportväska liksom portabel hundbädd för din fyrbenta vän att vila i när ni är på språng. Väskan är perfekt att använda om ni åker i kollektivtrafiken, vistas på kontoret, om ni besöker caféer och restauranger.

Bergamo finns i två olika färger (svart och grå), har en stabil botten där hunden sitter och ligger bekvämt. Tack vare breda handtag är väskan enkel att bära med sig, antingen i handen eller över axeln. Tips! Vill du göra väskan extra mysig och ombonad addera en mjuk filt i valfri färg.

UPPTÄCK MER

INSPIRATION

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.