Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

HAPPY MOTHER'S DAY 28/5

Presenttips till Mors Dag

Överraska hundmamman med en fin mors dag-present på mors dag den 28/5. Nedan har vi samlat våra bästa mors dag-gåvor!

Till den inredningsintresserade mamman

Hundmatskålarna från Mateus x Denjo är en fin present att ge bort till den inredningsintresserade hundmamman. Det är skålar som mer än gärna får ta plats i hemmet, då de inte bara fyller sin funktion som mat- och vattenskål utan samtidigt blir en fin inredningdetalj.

Hundbädden Teddy Lounge är en en annan morsdag-gåva som kommer att göra både hundmamman och den fyrbenta vännen glad. En rektangulär hundbädd med nedsänkt front och fluffigt teddytyg på ena sidan, som ger en skön och mysig vila till hunden liksom blir en snygg inredningsdetalj i hemmet.

Till den stilsäkra mamman

Denjo Dogs Namnbrickor med personlig gravyr är en fin och personlig morsdag-present som inte bara fungerar som en säkerhet, utan också ger det där lilla extra till hundens promenadutrustning. De tillverkas i samma fabrik som Nobelmedaljerna och Sveriges kungliga medaljer, bara en sån sak!

Vill du lyxa till det lite extra, satsa då på ett komplett set med både namnbricka, halsband och koppel från kollektionen Torekov. Promenadtillbehör i lyxig och tidlös design tillverkat av nylonrep av högsta kvalitet, och vackra läderdetaljer liksom mässingsbeslag.

Till den outdoor-intresserade mamman

Letar du efter en gåva till en mamma som tycker om att att vandra? Och som älskar att vistas i skogen tillsammans med sin fyrbenta vän? Spana då in selarna och multikopplen från Signature Go.

Eller varför inte göra ett fint kit med produkter som ofta går åt? T.ex. mjukgörande och skyddande Tass Salva, mumsigt hundgodis, schampo och balsam från Lila Loves It. Eller leksaken Lassie Dummy för busiga lekstunder.

UPPTÄCK MER

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.