Want 10% off your first order?
Welcome to the Denjo Family Sign up for Denjo's newsletter and receive
10% off your first order.
By clicking Sign Up, I agree to the Terms of Use.
Free shipping in Sweden for orders over 300 SEK • 14 days full refund
  • Inga produkter i korgen.

UT PÅ TUR
Norra Sverige bjuder på helt otroligt vacker natur och vandringsleder för alla typer av hundar och hundföräldrar, från korta sträckor till många mil som kräver övernattning, packning för flera dagar och träning inför turen. De olika etapperna längs med Kungsleden mellan Abisko och Hemavan är några av våra favoriter. Svenska turistföreningens fjällstationer och fjällstugor har dessutom alla rum som tillåter hundar så ifall man önskar övernatta fungerar det toppen. En magisk närupplevelse för både de tvåbenta och fyrbenta!

Föredrar ni ett lite mildare klimat är Skåneleden med dess fem olika vandringsleder något utöver det vanliga. Vår favorit är längs med kusten på Österlen. Packa ned en god matsäck, hundgodis, vattentät vinterjacka till den fyrbente, bärbar vattenskål och hundbajspåsar. Eller varför inte göra en paus på ett mysigt bageri längs vägen eller checka in på ett charmigt Bed & Breakfast?

 

UTFORSKA DET SVENSKA Ö-LIVET
Gotland är vackert på sommaren, men ön klädd i vinterskrud är något extra. Under en helg hinner man med allt från stadsvandring i den medeltida staden Visby inklusive magiska restaurangbesök till utflykter på gotländska landsbygden och långa strandpromenader. Såklart med våra fyrbenta vänner vid vår sida hela tiden. En drömsemester för både stora som små hundar!

 

UPPTÄCK NÄROMRÅDET
Att vara turist i sin egen stad eller upptäcka området där man bor är ofta underskattat. Vi älskar att ge oss av till skogsområden vi inte besökt tidigare för att vandra, dricka varm choklad och grilla. Andra gånger ger vi oss av till en annan del av Stockholm för att upptäcka ett nytt bageri, en utställning eller bara för att strosa runt och titta på vackra byggnader. Just nu är Gamla stan med dess julskyltning fantastiskt stämningsfull så till helgen passar vi på att ge oss ut en morgon när övriga turister inte letat sig ut än. Att gå upp och ned längs de smala gränderna, titta på gamla byggnader, läsa om historiska monument och avsluta med en varm fika på ett av de anrika caféerna är lika mysigt som en morgon i Paris.

Inga kommentarer

LEAVE A COMMENT