Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

11 maj, 2022

6 tillfällen då hundväskan underlättar livet med liten hund eller valp

Har du en liten hund eller valp, eller en hund som av någon anledning inte ska gå för långa sträckor? Då måste du spana in hundväskan! En hundväska är väldigt användbar och kan på många sätt underlätta vardagen för både dig och din hund. Låt oss berätta varför:

🐾 Ger hunden en mysig och trygg plats under café- & restaurangbesöket
Gillar du och din hund att besöka caféer, restauranger och butiker? Då är hundväskan perfekt! I hundväskan har du uppsikt över vovven samtidigt som han/hon vistas tryggt, säkert och bekvämt i väskan.

🚂 Kan användas som transportväska i kollektivtrafiken
Hundväskan fungerar toppen som transportväska när ni reser i kollektivtrafiken. Både under långa och korta resor med t.ex. tåg, buss, tunnelbana m.m. En hundväska går även bra att använda som mysig och trygg plats för hunden eller valpen att vila i om ni reser med bil. Tänk då på att du behöver komplettera med ett hundbilbälte så att hunden färdas säkert.

💤 Blir en portabel hundbädd på kontoret, resan eller hemma
Hundväskan fungerar utmärkt som en portabel hundbädd, där den lilla hunden eller valpen kan vila och känna sig trygg var ni än befinner er. Använd den på kontoret, på resan eller i hemmet.

🐾 Underlättar för den äldre hunden och valpen
Har du en senior där hemma som inte längre orkar gå lika långa sträckor, men som ändå vill hänga med på era äventyr? Eller en valp som inte ska gå för långt? Då kan hundväskan vara ett bra alternativ! De flesta av våra hundväskor har breda axelremmar som gör att du bekvämt kan bära med dig hunden när du är på språng.

🏥 Fungerar som smidig transport till och från veterinär
Om hunden eller valpen någon gång blir sjuk och behöver tas till veterinär, men inte kan eller ska gå själv, kan den smidigt transporteras i hundväskan.

🐶 Är perfekt att packa i om hunden ska sova över hos en vän
Ska din hund sova över hos en vän någon gång? Packa ner det hunden behöver ha med sig (t.ex mat, godis, leksak och filt) i hundväskan. Packa upp sakerna hos din vän, så kan hunden även använda väskan som hundbädd när den sover över hos din vän.

Upptäck vårt utbud av hundväskor!

6 saker att tänka på när du väljer hundhalsband och hundkoppel till valpen

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.