Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

BASIC COLLECTION

Signature Go

Lätta & slitstarka halsband, koppel och selar som passar från valp till fullvuxen.

SIGNATURE GO COLLECTION

Signature Go är en kollektion av justerbara hundhalsband och hundkoppel som är framtagna för att passa hundens alla stadier i livet – från valp till unghund och tills dess att hunden är fullvuxen. 

Kollektionen kännetecknas av dess lätta vikt och funktionella design vilket gör både halsband och koppel lätta att bära för hunden och hundföräldern. Materialen består av en slitstark vaxad bomull samt lätta spännen av aluminium. Koppel, halsband och selar tillverkas i Italien. 

 

SHOP COLLECTION

Charlie en 12 veckor gammal jaktlabrador bär storlek M i halsband och namnbricka.
Charlie bär hundkoppel i storlek S.

SIGNATURE GO HALSBAND

Signature Go halsband kommer i tre färger liksom tre storlekar för att passa allt från den lilla valpen till den stora hunden. Halsbanden är rejält justerbara i omkrets vilket gör att de kan justeras i takt med att hunden växer.

De lätta spännena i aluminium gör halsbanden enkla för hunden att bära vilket lämpar sig extra bra till valpar och små raser, men lika bra till den fullvuxna stora hunden.

EGENSKAPER

  • Justerbar i omkrets
  • Lätta spännen
  • Tillverkad av vaxad bomull med vattenavvisande effekt

SIGNATURE GO CITYKOPPEL

Signature Go hundkoppel har en fast ögla att hålla i, är 125 cm långt och finns i två bredder; 1.5 cm samt 2.0 cm. Ett kort hundkoppel passar perfekt när du önskar ha hunden nära dig på promenaden – exempelvis vid koppelträning av den lilla valpen, eller på citypromenaden.

Hundkopplet är lätt och följsamt liksom försett med lätta metallspännen vilket gör det smidigt för både hunden och hundföräldern att bära.

EGENSKAPER

  • Lätta spännen
  • Tillverkad av vaxad bomull med vattenavvisande effekt
  • Finns i två storlekar

MIXA & MATCHA

Alla hundkoppel och hundhalsband ur kollektionen Signature Go kan mixas och matchas med varandra. Välj koppel och halsband i olika färger för en lekfull look, eller satsa på samma färg för en minimalistisk och enhetlig look. Signature Go går även att matcha med kollektionen Signature.

Spana in hela Signature Go kollektionen här!

MATCHANDE ACCESSOARER

För ett komplett promenadset med personlig prägel matcha Signature Go halsband och koppel med en praktisk och snygg bajspåseväska (så har du alltid bajspåsarna med dig) och en silvrig namnbricka med valfri gravyr.

UPPTÄCK MER

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.