DENJO DOGS PROUDLY PRESENTS

Snooze like a boss

Unna din bästa vän en riktigt skön och rofylld sovplats. Upptäck några av våra mest populära hundbäddar nedan!

HUNDBÄDD SOFT LOUNGE

Hundbädden Soft Lounge är en mjuk hundbädd är försedd med mjuka sidokanter och öppen front för att det ska vara enkelt för hunden att ta sig i och ur bädden. Den OEKO-TEX certifierade klädseln i grått alternativt beige i kombination med detaljer i form av flätade läderhandtag ger bädden ett minimalistiskt samtidigt lyxigt uttryck.

Passar till: små och mellanstora hundraser, valpar och hundar med korta ben, som vill ha en ombonad sovplats som är extra enkel att kliva i och ur.

SHOP THE LOOK

TILLBEHÖR

HUNDBÄDD CLASSIC NEST

Favoritbädden från Denjo Dogs stavas Classic Nest vilket är den bäddmodell som är absolut mest populär i vårt sortiment. Classic Nest är speciellt utformad för att ge hunden en trygg och inramad sovplats. De mjuka kanterna runtom fungerar även som huvudkudde för hunden att vila huvudet mot.

Passar till: små, mellanstora och stora hundraser som gillar en ombonad sovplats. Rekommenderas även till valpar och hundar som tycker om att “bädda” då klädseln har en stark, tät textil.

SHOP THE LOOK

TILLBEHÖR

HUNDBÄDD NEST SUPERIOR

Nest Superior är vår mest hållbara hundbädd och är både bekväm, stilren och praktisk. Bädden har en sandfärgad klädsel som består av OEKO-TEX® ceritfierad möbeltextil gjord av 70% återvunna PET-flaskor. Klädseln har även försetts med en “easy to clean” finish vilket stänger ute smuts och på så vis underlättar arbetet att ta bort fläckar. Fyllningen är 100% återvunnen, och de dekorativa läderdetaljerna av vegetabiliskt garvat läder är tillverkade av spillmaterial.

Passar till: små, medelstora och stora hundar som gillar när sovplatsen är extra ombonad, samt till hundföräldern som vill ha en hållbar hundbädd, med en klädsel som det enkelt går att ta bort fläckar från.

SHOP THE LOOK

UPPTÄCK MER

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.