Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

25 februari, 2022

Stockholms godaste semlor – för hunden och hundägaren!

Sugen på semla? I detta blogginlägg tipsar vi om två ställen du och din hund absolut inte får missa om ni befinner er i Stockholm och är sugen på semlor. Här hittar ni enligt oss, två av Stockholms godaste semlor – för hunden och hundägaren! Dessutom ligger bagerierna där semlorna tillverkas bara ett stenkast från varandra, perfekt avstickare från hundpromenaden!

FÖR HUNDÄGAREN:
Lillebrors Bageri

Adress: Rörstrandsgatan 10, 113 40 Stockholm

Bildkälla: Lillebrors Bageri

Hos Lillebrors Bageri på Rörstrandsgatan 10 hittar du en av Stockholms absolut godaste och finaste semlor! Semlan är fluffig, saftig och riktigt god, grädden är perfekt vispad, sådär len och fluffig som man vill ha den, och fint spritsad över mandelmassan. Mandelmassan är krämig och har blandats upp med rostade, grovhackade salta mandlar.

Bageriet är litet, mysigt och inbjudande och dessutom är hundar välkomna in! Sittplatser finns utanför bageriet. Obs! När det är högsäsong för semlor ringlar sig kön ofta lång utanför Lillebrors Bageri, så vill du vara säker på att knipa en semla är det bra att förbeställa eller vara ute i god tid.

FÖR HUNDEN:
Dog Bakery Stockholm
Adress: Odengatan 100, 113 22 Stockholm

Bildkälla: Dog Bakery Stockholm

Ett stenkast bort från Lillebrors Bageri hittar du våra vänner på Dog Bakery Stockholm. Där hittar du hundvänliga semlor till din fyrbenta vän, bakade för hand med en stor portion kärlek, och självklart av hundvänliga ingredienser. Förutom hundsemlor finns även andra godsaker som pupcakes, kakor, veganska hundben m.m (alla råvaror är godkända från jordbruksverket).

Gå hit och njut av en härlig stund tillsammans, låt din hund avnjuta en semla på plats eller köp med er hem. Oavsett så är Dog Bakery Stockholm absolut värt ett besök!

Läs mer:

4 hundvänliga caféer i Stockholm du och din hund inte får missa!

Denjos fem favoritställen för frukost i Stockholm – Där din lurviga bästa vän alltid är välkommen

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.