Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

DENJO DOGS PROUDLY PRESENTS

Denjo Dogs' Bestsellers

Hitta din och din hunds nya favoritprodukter bland våra bästsäljare! Upptäck hundmatskålar i stengods från Matues x Denjo, namnbrickor i äkta mässing från Denjo Dogs, promenadset om koppel, halsband och selar i läder från Cloud7, liksom sköna hundbäddar i stilren design från Denjo Dogs.

MATEUS X DENJO HUNDMATSKÅL

Låt aldrig hundens matskålar stå gömda i ett hörn igen! Hundmatskålarna från Denjo Dogs samarbete med Mateus är resultatet av när skandinavisk design möter portugisiskt hantverk. Hundskålarna tillverkas av stengods och målas för hand i Portugal, insidan är glaserad för att ge bästa matupplevelse till din hund liksom för att göra det enkelt för dig att rengöra dem. Finns i två storlekar liksom tre olika färger för att passa små som stora hundar, liksom olika hem och inredningsstilar.

SHOP THE LOOK

HALSBAND, SELE & KOPPEL I LÄDER

Central Park och Riverside Park från varumärket Cloud7 är två kollektioner med koppel, halsband och selar tillverkat av slitstarkt, mjukt vegetabiliskt garvat läder. Central Park karaktäriseras av vackra handflätade detaljer samt slitstarka och stilrena spännen i rostfritt stål, medan Riverside Park har ett mer minimalistiskt uttryck. Kollektionerna går fint att matcha ihop och lädret får en vacker patina med åren.

DENJO DOGS NAMNBRICKA

Låt din hund bära sin namnbricka med stolthet! Denjo Dogs namnbrickor med gravyr är en fin och personlig accessoar att fästa på hundens halsband eller sele. Namnbrickorna tillverkas av äkta mässing i samma svenska fabrik som producerar Nobelmedaljerna och Sveriges Kungliga medaljer. Baksidan graveras med valfri text – exempelvis din hunds namn och ditt telefonnummer. Finns i två färger liksom tre olika storlekar för att passa alla hundraser!

SHOP THE LOOK

HUNDBÄDD CLASSIC NEST

Hundarnas favoritbädd stavas Classic Nest vilket är den bäddmodell som är absolut mest populär i vårt sortiment. Classic Nest är speciellt utformad för att ge din fyrbenta vän en mysig, trygg och inramad sovplats där din hund kan komma till ro. De mjuka kanterna fungerar även som kudde för hunden att vila huvudet på. Finns i 3 storlekar (S, M och L), liksom 3 olika färger, samt med flätade läderdetaljer alternativ en stilren textiletikett.

SHOP THE LOOK

UPPTÄCK MER

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.