Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

5 oktober, 2022

Hösten och vinterns bästa promenadtillbehör för hund

Signature Go är en kollektion med stilrena halsband, koppel och selar som lämpar sig för användning året runt men som dessutom har funktioner som passar extra bra under höst och vinter. Läs mer nedan och upptäck hösten och vinterns bästa promenadtillbehör för hund!

🤎 Signature Go hundsele är perfekt för hösten och vintern, då den är justerbar och kan bäras både utanpå och under hundtäcken (du justerar helt enkelt storleken på selen så att ett täcke eller tröja får plats under).

🤎 Hela Signature Go kollektionen är tillverkad av slitstark vaxad bomull med en vattenavvisande yta vilket lämpar sig extra bra under dagar med regn och rusk.

🤎 Hundhalsband, hundselar och hundkoppel från Signature Go torkar snabbt efter att de blivit blöta (till skillnad från t.ex läder som inte mår speciellt bra av att utstå väta).

🤎 Signature Go finns i tre färger (senapsgul, khakigrön och chocolate), där färgen Chocolate passar extra bra till hösten. Dessutom är den chokladbruna färgen mycket tacksam under årets smutsigare månader.

🤎 Signature Go lämpar sig för alla raser, stora som små, och extra bra till valpar (tack vare justerbar funktion som gör det möjligt att justera selar och halsband i takt med att valpen växer).

UPPTÄCK Signature Go kollektionen

Läs mer:

Här är 3 hundtrick att lära din hund

Så väljer du rätt hundtäcke till din hund

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.