Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

16 december, 2021

Maxa julkänslan – här är 5 saker att göra tillsammans med din fyrbenta vän!

Har julkänslan inte riktigt infunnit sig ännu? Spana in nedan fem tips på aktiviteter att göra med din pälskling för att komma in i julstämning!

1. Besök Denjo Dogs julbutik på Vulcanusgatan 1 i Stockholm (29 nov – 23 dec 2022)
Ta med din fyrbenta vän till Denjo Dogs julbutik på Vulcanusgatan 1 i Stockholm för en rejäl dos julkänsla! På plats kan du handla hundvänliga klappar i form av hundbäddar, matskålar, halsband och koppel, julflugor och massor av annat fint. Eller varför inte ge bort en begagnad klapp i år? Missa inte att ta en titt i vår Second Paw hörna där du både kan köpa och sälja begagnade Denjoprodukter. Förutom massor av härliga hundprodukter kommer det även att bjudas på mumsiga snacks till såväl tvåbenta som fyrbenta. Även i år har vi en insamling till förmån för hemlösa hundar på Hundstallet, samt säljer våra fina juletiketter (där 50% av försäljningen går till förmån för hemlösa hundar).

Denjo Dogs julbutik öppnar tisdagen den 29 november och har öppet fram till 23 december. Se aktuella öppettider här

2. Slå in årets klappar
Vill du göra paketen extra tjusiga och samtidigt bidra till en bra sak – köp våra juletiketter till förmån för Hundstallet.

3. Gå på julmarknad tillsammans med din hund
Inget ger så mycket julkänsla som att gå på julmarknad! Doften av glögg, brända mandlar och granris. Mmmm, mys!

4. Baka julgodis till din fyrbenta vän
Testa att baka eget hundjulgodis i år, det är både enkelt och roligt! Här är receptet på hundkakorna som gjort succé bland de hundar som besökt vår butik i Stockholm.

5. Ha adventsmys med fika till både två- och fyrbenta
Köp med dig saffransbullar från ditt favoritfik till advent och även något gott till din bästa vän (kanske hembakat hundjulgodis, eller något smaskigt ur vårt godissortiment?) och maxa adventsmyset. Bor du i Stockholm hittar du enligt oss Sveriges godaste saffransbullar på Lillebrors Bageri. Hos Dog Bakery Stockholm hittar du adventsfikat till vovven – både lussevovvar och hundpepparkakor. Missa heller inte våra julflugor till hund som går att köpa både online och i Denjo Dogs butik på Vulcanusgatan 1, så blir din bästa vän stiligast på varje festlig tillställning!

Läs mer:

5 julklappstips under 500 kr att ge till hundägaren

Recept på mumsigt julgodis till din hund

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.