Friendly Week ūüíö 20% till dig, 20% till Hundstallet

HAPPY FATHER'S DAY 13/11

Presenttips till Fars Dag

√Ėverraska hundpappan med en fin farsdagpresent p√• Fars Dag! Nedan har vi samlat v√•ra b√§sta farsdagpresent-tips.

Till den jaktälskande pappan

Letar du efter en g√•va till en pappa som h√•ller p√• med jakt? Och som √§lskar att vistas i skog och mark tillsammans med sin fyrbenta v√§n? Spana in retrieverkopplet Torekov, ett snyggt och smidigt koppel med “halsband och koppel i ett”-funktion.

Eller varför inte göra ett fint kit med produkter som ofta går åt? T.ex. mjukgörande och skyddande Tass Salva, mumsigt hundgodis av torkat hjortkött från Lila Loves It, Pälstvätt från WAP. Eller leksaken Lassie Dummy för roliga lekstunder med vovven.

Till den stilsäkra pappan

Denjo Dogs Namnbrickor med personlig gravyr är en fin och personlig farsdag-present som inte bara fungerar som en säkerhet, utan också ger det där lilla extra till hundens promenadutrustning. De tillverkas i samma fabrik som Nobelmedaljerna och Sveriges kungliga medaljer, bara en sån sak!

Vill du lyxa till det lite extra, satsa då på ett komplett set med både namnbricka, halsband eller sele samt matchande koppel från kollektionen Signature eller Signature Go. Promenadtillbehör i klassisk och tidlös design som inte bara gör hunden stilig på promenaden utan också blir snygga accessoarer som kompletterar hundpappans outfit.

Till den inredningsintresserade pappan

Hundmatskålarna från Mateus x Denjo är en fin present att ge bort till den inredningsintresserade hundpappan. Det är skålar som mer än gärna får ta plats i hemmet, då de inte bara fyller sin funktion som mat- och vattenskål utan samtidigt blir en fin inredningdetalj.

Hundbädden Classic Nest är en en annan farsdag-present som garanterat kommer att göra både hundpappan och den fyrbenta vännen glad. En rektangulär hundbädd som ger en avkopplande och mysig vila till hunden liksom snygg, stilren känsla till hemmet.

UPPT√ĄCK MER

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.