Fri frakt inom Sverige vid köp över 299 SEK    |    30 dagars Öppet Köp    |    Alla varor tillverkade i EU

14 september, 2022

Möt Denjomodellen Hollie, welsh springer spaniel tjejen som glänser framför kameran!

Har du någon gång funderat på hur det är att vara hundmodell? Här är svaret! Vi tog en pratstund med Denjomodellen Hollie, welsh springer spaniel-tjejen som då och då dyker upp på vår hemsida och sociala kanaler.

Hej Hollie! Berätta lite om dig själv, vem är du?
Jag är en aktiv, nyfiken och snäll welsh springer spaniel-tjej på 3,5 år. Jag älskar att följa med på äventyr som topp- och löpturer och att vara i skogen och naturen, där är jag en riktig tuffing! När jag träffar nya människor kan jag dock vara lite blyg. Jag bor i i Stockholm med min matte och husse och har lyxen att min extramatte bor i samma hus. En annan lyx är att Denjokontoret ligger på samma gata, så ibland slinker jag in där för att hälsa på Denjo-gänget och smaka på godis 🐶

Behind the scenes: Hollie in action under fotografering i Vasaparken i Stockholm.

Hur är det att vara Denjomodell och få stå i fokus på fotograferingar?
Första gången var jag lite nervös, eftersom vi var i parken märkte jag snabbt att jag kan ställa fåglar och vara framför kameran samtidigt (ni welshies och fågelhundar vet vad jag pratar om 😌). Nu har jag blivit kompis med Denjo-gänget och känner mig bekväm både i att umgås med de och att glänsa framför kameran!

Du har hittills gjort 3 fotograferingar med oss. En sommarfotografering i parken, en för lanseringen av vår nya repkollektion Torekov, och en hundbäddsfotografering. Vilken av de tycker du har varit roligast?
Roligast var hundbäddsfotograferingen med taxvalpen Sören, det var kul att fota tillsammans med en kompis. Det var också roligt att få bjuda hem Denjo-teamet, då fotograferingen ägde rum hemma hos mig.

Behind the scenes: Hollie i Hundbädden Classic Nest, och taxvalpen Sören i Signature Go Halsband och Denjo Namnbricka

Vad gör du helst en ledig dag?
Helst vill jag vara ute i naturen och springa hela dagen. Men jag gillar inte regn, då älskar jag istället att mysa hemma i soffan.

Vad är det bästa du vet?
Det bästa jag vet är våra vinteraktiviteter där vi går toppturer, åker längdskidor och jag kan få springa fritt. På andra platsen är det gos med matte och husse.

Vilken är din favoritprodukt ur Denjo Dogs sortiment?
Får man säga två? 😌 Jag älskar mitt Pluto Bone, leksaksbenet i tyg. Det är bästa leksaken att busa med! Och sen gillar jag mitt nya snygga retrieverkoppel.


Produktbilder med Hollie som modell i retrieverkoppel från Torekov Collection och i Hundbädd Donut Classic

Läs mer:

Intervju – Möt Denjo Dogs Grundare Victoria Carlsson, Robin Grann och hunden Kenzo

5 vanliga sovställningar hos hunden och vad de betyder

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.