Fri Frakt vid köp över 299:- | 30 Dagars Öppet Köp

DENJO DOGS PROUDLY PRESENTS

The most precious Christmas Gifts

Nedan ger vi våra bästa julklappstips att ge till hunden och hundföräldern!

A STYLISH LOOK

Julklappstips för hunden och hundföräldern som gillar mode och stil

För hunden och hundföräldern som gillar mode och stil, är ett komplett promenadset med halsband eller sele och ett snyggt matchande koppel den perfekta julklappen. Vill du lyxa till det lite extra, addera en namnbricka med personlig gravyr eller en festligt hundfluga eller scarf, och vovven blir stiligast av alla i jul!

GIFTS FOR A STYLISH LOOK

A GOOD NIGHT’S SLEEP

Julklappstips för hunden och hundföräldern som gillar inredning och design

För den inredningsintresserade hunden och hundföräldern är en mysig, stilren hundbädd en passande julklapp! Hundbäddarna Classic Nest och Teddy Lounge har stilren design och passar väl in i hemmet samtidigt som den mjuka fyllningen och sidokanterna gör att hunden får en mysig ombonad sovplats. Matcha gärna med det mjuka leksaksbenet Pluto Bone.

Är hunden gärna med och gosar i soffan? Då är hundfilten Snuggle vårt bästa julklappstips. Mjuk och mysig samtidigt som den skyddar möbler från snöiga tassar. Är även enkel att ta med som portabel viloplats.

GIFTS FOR A GOOD NIGHT'S SLEEP

A PLAYFUL POOCH MOMENT

Julklappstips för hunden och hundföräldern som gillar lek och bus

Leksaker är något som de flesta hundar tycker om (och speciellt valpar och unghundar). Att ge bort en fin leksak som är personligt utvald blir därmed en perfekt julklapp! I vårt sortiment hittar du leksaker som är roliga att leka med och som också har en fin tilltalande design (vilket gör de till fina inredningsdetaljer i hemmet – win win!)

Välj bland leksaker med eller utan pip, i olika former och färger från Lilly Pet Shop och från vår egen leksaksserie Lassie.

GIFTS FOR A PLAYFUL POOCH MOMENT

A FANCY DINNER

Julklappstips för hunden och hundföräldern som gillar trevliga matupplevelser

Överraska en pälskling med ett ”fancy dinner” kit i julklapp så får även familjens lurviga medlem det lilla extra på julbordet. Våra hundmatskålar i keramik från Mateus x Denjo fungerar lika bra till mat som vatten. De finns i två storlekar och tre olika färger så att du kan hitta de som passar bäst för vovven och som matchar ihop med hemmets övriga inredning.

Tips! Fyll skålarna med hundens favoritgodis så blir det den mest omtyckta klappen av dem alla!

GIFTS FOR A FANCY DINNER

A RELAXING SPA DAY

Julklappstips för hunden och hundföräldern som gillar att bli ompysslad

När julstöket är över passar det perfekt att varva ner med en riktigt mysig spadag tillsammans. Ett kit med utvalda pälsvårdsprodukter är perfekt att ge bort till hundföräldern vars hund behöver kontinuerlig pälsvård (t.ex raser som bichon havanais, shi-tzhu, pomeranian, pudelblandraser m.fl.).

Välj och vraka mellan schampoo och balsam från Lila Loves It eller svenska varumärket WAP Dog Care. Glöm inte en hundborste anpassad för hundens pälstyp, så att spadagen kan kan avslutas med borstning och skön massage.

GIFTS FOR A RELAXING SPA DAY

AN OUTDOOR ADVENTURE

Julklappstips för hunden och hundföräldern som gillar utomhusäventyr

Letar du efter en klapp till hunden och hundföräldern som gillar att vandra och spendera tid ute i naturen? Då är ett julklappskit med utvalda produkter som passar extra bra till outdoorlivet en bra idé!

Spana in Torekov retrieverkoppel med smidig ”halsband och koppel i ett-funktion”. Annat som är bra att ha med är mjukgörande och skyddandde tassalva, fästingsalva, och självklart mumsigt hundgodis för lite extra energi.

GIFTS FOR AN OUTDOOR ADVENTURE

UPPTÄCK MER JUL

My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am.